Lady Gaga susižadėjo su verslininku M. Polansky: užsiminė ir apie šeimos pagausėjimą

  • Teksto dydis:

JAV dainininkė bei dainų autorė Lady Gaga netikėtai prasitarė apie pasikeitusį savo santykių statusą. Kaip matyti paviešintame vaizdo įraše socialiniame tinkle „TikTok“, garsi moteris savo mylimąjį Michaelą Polansky Prancūzijos premjerui pristatė kaip „sužadėtinį“. Tiesa, džiugi žinia pasklido visai netikėtai – Paryžiaus olimpinių žaidynių metu.

Liepos 28 dieną „TikTok“ platformoje Prancūzijos ministro pirmininko Gabrieliaus Attalio paskelbtame vaizdo įraše girdėti, kaip Lady Gaga politikui pristato savo sužadėtinį.

„Čia mano sužadėtinis Michaelas“, – mylimąjį pristatė garsi dainų autorė, trijulei kartu bestebint plaukimo varžybas Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking.

son original - Gabriel Attal

Vaizdo įraše matyti, kaip Prancūzijos politikas G. Attalis paspaudė M. Polansky ranką ir negailėjo gerų žodžių „nuostabiam“ ir „kvapą gniaužiančiam“ dainininkės pasirodymui vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje.

Naujienų portalas „People“ pirmadienį paskelbė, jog M. Polansky mylimajai pasipiršo per jos 38-ąjį gimtadienį kovo mėnesį. Scanpix nuotr.

Tik tuomet garsioji Lady Gaga gimimo dienos vakarėlyje sužadėtuvių žiedo nemūvėjo, nes norėjo išvengti nepageidaujamo fotografų ir žurnalistų dėmesio.

„Pora iškart džiugia žinia pasidalijo su šeima ir artimiausiais bičiuliais, tačiau nusprendė, kad kurį laiką sužadėtuvių fakto viešai neskelbs“, – sakė porai artimas šaltinis ir pridūrė, kad vestuvės bus visai netrukus.

Be to, anot šaltinio, Lady Gaga ir M. Polansky ruošiasi ne tik vestuvėms, bet ir planuoja šeimos pagausėjimą.

LNK.LT primena, jog JAV dainininkės Lady Gagos ir verslininko Michaelio Polansky romantiški santykiai tapo vieši 2020-aisiais, tačiau pora jų privatumą itin saugo.

Jie kartu sutiko Naujuosius metus, o netrukus dainininkė pristatė savo mylimąjį socialiniame tinkle „Instagram“.

Taip pat žiūrėkite: Olimpinių žaidynių pradžia ir atidarymo ceremonija, kurioje pasirodė dainininkė Lady Gaga:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių