A. Lapinskienė džiaugiasi „barbiška“ operacija: atskleidė į laisvę besiruošiančio vyro reakciją

  • Teksto dydis:

Verslininkė ir nuomonės formuotoja Aliona Lapinskienė labai rūpinasi savo išvaizda. Visai neseniai moteris grįžo iš Armėnijos. Grįžo dar gražesnė – Armėnijoje A. Lapinskienei buvo atlikta operacija. Verslininkė džiaugiasi – pagaliau turi Barbės nosį! Apie kainas, įspūdžius ir greitai laisvės atėmimo bausmę baigsiančio vyro Laimono Lapinsko reakciją A. Lapinskienė pasakojo laidoje „KK2“.

A. Lapinskienė pasakojo, jog jau kurį laiką svajojo pasidailinti nosies galiuką. „KK2“ komandai verslininkė paaiškino, kad riestesnės, mažesnės nosytės yra vadinamos lėlės Barbės vardu. Dabar Barbės nosimi gali džiaugtis ir ji.

Tiesa, iš pradžių moteris rezultatu nebuvo patenkinta – nosis po operacijos buvo kiek patinusi.

„Gydytojas pradėjo juoktis ir sakė: „Neišsigąsk, dabar nosis dar labai ištinusi – tai normalu, nes praėjo tik savaitė, o viskas praeis dar po savaitės“, – juokėsi A. Lapinskienė.

Dvi savaites A. Lapinskienė praleido Armėnijoje. Per jas ne tik pasitobulino išvaizdą, bet ir susipažino su sužavėjusia šalimi. „KK2“ žurnalistams šviesiaplaukė atskleidė, kiek kainavo dviejų savaičių kelionė.

„4 tūkst. 850 eurų. Čia už operaciją, skrydžius, gyvenimą su pusryčiais gerame viešbutyje“, – sakė ji.

Nors pati procedūra Armėnijoje pigesnė nei Lietuvoje, pridėjus kelionės išlaidas kainos beveik išsilygina. Be to, anot A. Lapinskienės, Lietuvoje tokios procedūros neatliekamos taip, kaip ji norėtų.

A. Lapinskienės asmeninio albumo nuotr. / „Facebook“.

„Kiek mačiau, ir kiek Lietuvoje darėsi mano pažįstamos, ta nosis vis tiek lieka didelė. Man asmeniškai negražu – patvarko tą kuprelę, bet nosis yra didelė, jos nepamažina“, – kalbėjo A. Lapinskienė.

A. Lapinskienė atskleidė, kad kol kas laisvės atėmimo bausmę atliekantis jos vyras L. Lapinskas buvo labai patenkintas operacijos rezultatu.

„Kai pamatė nosį, sakė, kad dabar esu pati gražiausia. Kiekvieną kartą, kai ką nors naujo pasidarau, jis taip sako – kad dabar tai tikrai pati gražiausia“, – šypsojosi moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Artimiausiuose A. Lapinskienės planuose – naujos dantų karūnėlės. Holivudinės šypsenos A. Lapinskienė greičiausiai vyktų į kaimyninę Baltarusiją.

„Pas mus kainos kosminės. Dėl to žiūrėjau Minską, Baltarusiją. Yra, kas ten darėsi, ir labai gražūs rezultatai. Be to, Baltarusijoje gyvena mano šeimos nariai“, – kalbėjo ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne burna

ne burna portretas
o dulkiu siurblys!

Anonimas

Anonimas portretas
na lupos tai baisios nejaugi ji pati saves nemato kad ji negrazeja o biaureje

PROFESOR

PROFESOR portretas
Panašumai : lūpos - papai - šikna - išangė . Pasipuošė
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių