Lietuvos žvaigždžių reakcijos po prezidento rinkimų: turime bėdelę

  • Teksto dydis:

Suskaičiavus absoliučią daugumą rinkėjų balsų, prezidento rinkimuose dabartinis prezidentas Gitanas Nausėda surinko kiek daugiau nei 44 proc. balsų, o premjerė Ingrida Šimonytė – beveik 20 procentų. Jiedu susitiks antrajame ture.

Šiemet dėl prezidento posto iš viso varžėsi aštuoni kandidatai.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, advokatas Ignas Vėgėlė surinko 12 proc., partijos „Nemuno aušra“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis – 9 proc., medikas E. Vaitkus – 7 proc., teisininkas Dainius Žalimas – 3,5 proc., Darbo partijos lyderis Seimo narys Andrius Mazuronis – 1,4 proc., buvęs krašto apsaugos viceministras Giedrimas Jeglinskas – 1,35 procento.

Po rinkimų nakties socialiniuose tinkluose pasipylė žinomų Lietuvos žmonių komentarai ir nuomonės apie kandidatus į prezidentus.

„Viskas „ok“ su rezultatais ir antru turu, bet šokiruoja už borto likusių klounų skaičiai. Jūs man paaiškinkite, kokios beždžionės lėkštėm galvose daužo tam 7,32 procentui mylimos šalelės gyventojų, kurie balsavo už Kremliaus „šliundrelę“ Vaitkų ir 9,27 procentėliams, kuriems ne ką geresnis eksponatas Žemaitaitis atrodo normalus žmogus. Kai susumuoji ir supranti, kiek tai žmonių, tai „biški liūdesiukas“, – feisbuke stebėjosi viešųjų ryšių specialistas bei nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis.

„Epic“ ir tai, kad maždaug 30 proc Lietuvos yra „vata“, kuri nekenčia Europos ir Vakarų. Kaip ir liūdna, bet man asmeniškai daug įdomiau gyventi tokioje šalyje, nes čia susiduria civilizacijos, tame susidūrime gimsta prasmės, kurių Vakarai niekada nesupras. Gimsta ir romantinės komedijos, kai tavo mylimos moters tėvai nori išžudyti Landsbergių klaną ir lygina ES su SSRS. Bet tu ją myli, o ji vis tiek myli savo tėtį ir mamą. Nieko nepakeisi. Tokia jau ta Lietuvėlė“, – feisbuke teigė rašytojas ir nuomonės formuotojas Benas Lastauskas.

Jūs man paaiškinkite, kokios beždžionės lėkštėm galvose daužo tam 7,32 procentui mylimos šalelės gyventojų, kurie balsavo už Kremliaus „šliundrelę“ Vaitkų ir 9,27 procentėliams, kuriems ne ką geresnis eksponatas Žemaitaitis atrodo normalus žmogus.

„104 tūkstančiai balsavo už Vaitkų... Pirmoji naujai išrinktojo prezidento užsienio kelionė turi būti į Visaginą ir Šalčininkus. Bet labiausiai stebina Vilniaus krašto lenkiškoji dalis. Kodėl jie remia Vaitkų? Pačioje Lenkijoje nerasi nei vieno blaivaus lenko, kuris remtų prorusišką kandidatą. Reikia kažką daryti. Esame su Deivydu Zvonkumi vieną lenkišką dainą įrašę. Reikia daugiau. Šiais metais Šalčininkuose ir Visagine koncertuojam su nuolaida“, – juokavo dainininkas ir dainų kūrėjas Stanislavas Stavickis-Stano. „Rimtai. O jei dar rimčiau, tai prezidentas ir Vyriausybė privalo parodyti kuo daugiau dėmesio šitiems regionams. Nes turime bėdelę…“

„Nuvežiau į mokyklą dukras, grįžęs įsijungiau kandidatų porinkimines spaudos konferencijas. Kalba Ignas Vėgėlė. Jis sako, kad yra naujokas politikoje ir jam tai pirmieji rinkimai. Tai citata žmogaus, kuris jau du kartus nesėkmingai kandidatavo į Seimą ir priklausė politinei partijai. Toliau nebežiūrėjau, nes pasidarė gaila laiko“, –  rašė tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas.

„Na, ką. Turime apie 70 proc. – Lietuvos rinkėjų, 30 proc. – prorusiškų. (Čia tuo atveju, jei manome, kad Nausėdos rinkėjai – Lietuvos). Lūdna. Man atrodo, galėtų būti daugiau švietimo regionuose, daugiau informacijos apie tai, ką galima padaryti, kaip mąstyti, kad tas šaliai pražūtingas procentas ne augtų, o trauktųsi. Puikus homonimas „trauktųsi“, nes norisi, kad taip mąstančių mažėtų (susitrauktų) ir / ar kad jie pasitrauktų už rytinės šalies sienos, kur jiems vieta“, – instagrame mintimis dalijosi aktorė Elžbieta Latėnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
PERSKAIČIAU ir susiformavo nuomonė .Saugirdas Vaitulionis , Benas Lastauskas , Stanislavas Stavickas {Stano] ir ELIŽBIETA Latėnaitė negalėtų net VAITKUI kojų nuplauti , nes būtų tokioms žvaigždėm per didelė garbė.... nebent užpakaliuką WC nuvalyti. Per savo pasipūtimus nesuvokia paprasto dalyko- socialiniuose reikaluose negali būti atskirtis - visos mokyklos ir visos gydimo įstaigos tik valdiškos visiems ir vienodos.... NESAT VERSLININKAI- DARBDAVIAI , ESAT BUOŽĖS- IŠNAUDOTUOJAI , NESUMOKAT TIEK ,KAD GYVENIMU GALĖTUMĖM DŽIAUGTIS - MOKYTIS , GYDITIS TEN KUR JŪS... KVAILI TIE ,KURIEMS VAIDENASI RYTAI, KAIP IR TIE ,KURIE NAIKINA ISTORIJĄ...

Gal

 Gal  portretas
tos a,la žvaigždės ir pasistengė ,kad atsirastų toks balsavusiųjų už prof. E.Vaitkų skaičius ? Ar ne visuomenės nuomonės formuotojai ir skatino padėti surinkti parašus už visus kandidatus? Ne % reikėtų skaičiuoti kiek rinkėjų balsų gavo prof. E.Vaitkus ,o skaičiais (vilniečiai, kauniečiai ir klaipėdiečiai taip pat už jį balsavo ). Nuolatinis ,, žvaigždžių,, ir ,, žvaigždučių,, tyčiojimasis ir nuomonės formavimas apie kitokią nuomonę turinčius bendrapiliečius davė tokį rezultatą . Gali nutikti taip (po vaitulionių ir vaitulionyčių rypavymų),kad rudenį tie ,,Vilniaus kaimiškojo elito atstovai,, pamatys kitokios sudėties Seimą . Žmonės yra ne tik ,,statistiniai vidurkiai,, pagal Stano dainos žodžius , bet ir ŽMONĖS , kurie augina vaikus ,dirba,moka mokesčius į Lietuvos iždą (iš kurio partijos semia , net negalvoja,kad tai ir ,,vatnikų,,kremlinių,, pinigai ). Įskaudinti piliečiai, tikriausiai,tik tokiu balsavimu ir sugebėjo atkreipti politikų dėmesį. Susimąstykite, vaitulioniai...

to-DE BILAMS

to-DE BILAMS portretas
Debilas tai TU. NEPATINKa Lietuvoje, PIRMYN į savo parašą pas fiurerį pukiną ir kartu pasiimnksavo vaitkų. Pukinui labai reikia tokių DEBILŲ patrankų mėsai.
VISI KOMENTARAI 122

Galerijos

Daugiau straipsnių