Likimo pirštas: ekscentriškas milijardierius mirė tuoj po vestuvių

  • Teksto dydis:

Dar birželio 1-ąją austrų milijardierius Richardas Lugneris šventę vestuves. 91-erių vyras vedė šeštą kartą. Jo išrinktoji – 42-ejų aktorė Simone Reiländer. Pranešama, kad milijardierius turėjo nemažai sveikatos problemų ir mirė rugpjūčio 12-ąją.

Austrijoje milijardierius buvo žinomas dėl skambių pasisakymų ir draugystės su žvaigždėmis.

Į renginius kartu su R. Lugneriu yra atvykusi ir Kim Kardashian, ir aktorė Goldie Hawn, ir Priscilla Presley, ir Pamela Anderson.

Po verslininko mirties užuojautą išreiškė Austrijos kancleris Karlas Nehammeris.

Socialiniame tinkle „X“ jis pasidalijo milijardieriaus ir buvusios Elvio Presley žmonos Priscillos Presley nuotrauka ir pridūrė: „Austrų originalas, niekada nepametęs savojo kelio. Tegul jis ilsisi ramybėje!“

Iš viso R. Lugneris buvo vedęs šešis kartus. Penktoji santuoka, trukusi vos dvejus metus, buvo su buvusiu „Playboy“ modeliu.

Birželio 1-ąją 91-erių verslininkas vedė 42-ejų aktorę S. Reiländer.

„Tai bus mano paskutinė santuoka“, – pranašiškai tuomet sakė verslininkas.

Keliskart į Austrijos prezidento postą kandidatavęs verslininkas buvo keturių vaikų tėvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To JHGVJ

To JHGVJ portretas
Pasaulyje dabar daug nemirtingų, t.y. gyvenčių 3-4-5- gyvenimus- kol nenusibos. Gali būti, kad ir šitas milijardierius mirė tik "dėl akių", kad atsikabinti nuo sužvėrėjusių vaikų ir giminių. O pats su žmonike atsidurs kokiame nors rojaus kampelyje nuosavoje saloje ir gyvens tiek, kokie norės, kas porą metų save perklonuodamas į jaunesnį variantą. Tokie pasirenka visada būti 40-mečiais ir tokiais jie perklonuojmai. Pvz. Pugačiova perklonuota jau prieš 15 metų. Tik tiek, kad ji nesirenka būti perklonuotai į jauniklę, nes nori toj pačioj aplinkoj gyent, vaikai ją kad galėtų matyti... Bet šiaip jau perklonavimas matosi, nes ji jau buvo su aibe ligų, sveikatos palaužta, susenusi, dabar atrodo kaip sveika nors ir pagyvenusi poniutė. Taigi kūną klonuotojai perdrao jaunu, o veidą palieka apie 50-60- kaip nori klientas. Vot į tokius dalykus manau ir verta kišti savo milijardus. Šiaip jau ne tą seną kūną perdaro, jei kas nežino, o laboratorijoje užaugina naują. Ir dar genus patvarko.

jonce

jonce portretas
Pasisekė žmonai. Aišku, jei milijardieriaus giminės jos nenukantopins. Prie tų milijardų jau seniai eilė. Protingi žmonės viską išdalina dar gyvi būdami. Pasilieka sau namuką ir kelis milijonus gyvenimui iki grabo.

Karolis

Karolis portretas
Kam atiteko turtai? KO nerašo?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių