Akibrokštas: išdarkyta D. Kepenio pavardė

Vaikštinėdami Tiltų gatve klaipėdiečiai ant Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos biuro lango pastebėjo pakeistą ant stiklo užrašytą Seimo nario Dainiaus Kepenio pavardę – kažkas žaliais dažais uždažė pirmąsias dvi jos raides.

Klaipėdiečiai šią neva išdaigą pamatė šeštadienį, o pirmadienio rytą pastebėta, kad kažkas mėgino dažus nugrandyti, tačiau nesėkmingai – D. Kepenio pavardė tebėra išdarkyta ir matoma kiekvieno, praeinančio pro Tiltų g. 8 pastatą.

Manoma, kad taip pasielgta veikiausiai specialiai, siekiant pasityčioti, kadangi artėja Seimo rinkimai. Ant kitų biuro langų esančios Seimo narių pavardės nebuvo išdarkytos.

D. Kepenis teigė šio akibrokšto dar nematęs, tačiau esą dėl to nesijaudina.

„Nieko nežinau. Pirmą kartą girdžiu. Įvairių vargšelių yra Lietuvoje, kurie elgiasi, kaip jiems protelis sako. Ką dabar? Neimu į galvą“, – sakė D. Kepenis.

Anot jo, Tiltų g. 8 esančiame biure dirba kiti kolegos, tad užrašą veikiausiai matė ir jį sutvarkys.

„Manau, kad mūsų kolegos yra ir jie ten mato. Tikėkimės, kad nieko tragiško neatsitiks“, – kalbėjo D. Kepenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lorka

Lorka portretas
Ai tai čia piemenys siaučia..Ar verta dėmesio? O pvz. šiandien seimūnas Kepenis pasisakė dėl teisėjų riaušių byloje. Ir labai teisingai paklausė naujai seimui teikiamo pretendento į teisėjus.Aišku tas žmogus neturėjo kompetencijos vertinti kolegų darbo, bet jau vien tas kad klausimas apie aiškiai matomą šališką trijų teisėjų darbą vadinamoje riaušių byloje nuskambėjo vienoje iš aukščiausių LIetuvos valdžios tribūnų jau yra gerai. Ačiū Kepeniui. P.S.Nesu Kepenio šalininkė. Nesu net valstiečių šalininkė. Bet kas tiesa ir yra gerai tai reikia pripažinti..

cha

cha portretas
gerai pasityčiojo iš kepeninio

Klausimas

Klausimas portretas
Koks čia pavardės išdarkymas? Čia tik pavardės patikslinimas.
VISI KOMENTARAI 80

Galerijos

Daugiau straipsnių