Darbo partija patvirtino kandidatus į Seimą vienmandatėse apygardose

  • Teksto dydis:

Darbo partija į žemės ūkio viceministrus sieks deleguoti ministrės „darbietės“ Virginijos Baltratienės patarėją Saulių Jakimavičių.

Kandidatą penktadienį patvirtino Panevėžyje posėdžiaujanti partijos taryba. S.Jakimavičiaus kandidatūra dar bus derinama su premjeru Algirdu Butkevičiumi.

„Darbietis“ S.Jakimavičius šiuo metu yra V.Baltraitienės patarėjas, jis vadovauja partijos Jonavos skyriui.

V.Baltraitienė BNS teigė, jog savo patarėją deleguoti į viceministrus tarybai siūlė, nes šis yra susipažinęs su jam ketinamu pavesti darbu, o kitą kandidatą siūlyti iki Seimo rinkimų likus apie aštuonis mėnesius, anot ministrės, būtų neracionalu.

„Saulius Jakimavičius jau pusantrų metų dirba, susipažinęs su visa veikla. Ir su tuo, ką jam ruošiuosi atiduoti kuruoti, jis irgi yra susipažinęs. Manau, darbas būtų žymiai efektyvesnis, nei paimti iš šalies žmogų, kuris nedirbęs niekada sistemoje“, - BNS sakė ministrė.

S.Jakimavičius deleguojamas vietoje Viliaus Martusevičiaus, kuris atsistatydino vasarį po kilusio skandalo dėl beveik dvigubai brangiau, nei rinkoje, nupirktų maisto produktų skurstantiems. Tyrimą dėl ministerijai pavaldžios Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos agentūros vykdytų pirkimų yra pradėjusi Generalinė prokuratūra. V.Martusevičius buvo agentūros valdybos pirmininkas.

Tarp brangiai pirktų produktų galėjo būti ir Darbo partijos įkūrėjo Viktoro Uspaskicho šeimos valdomo Kėdainių konservų fabriko gaminiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Balti-dantys

>Balti-dantys portretas
Juokiasi puodas... "Korupcijos byloje teisiamas buvęs Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) direktorius Vaidas Pakalka pašalintas iš konservatorių partijos. Buvęs konservatorius kaltinamas piktnaudžiavimu, kai sudarė taikos sutartį su bendrove „Alvilė“, besibylinėjusia su valstybe dėl, jos nuomone, neteisėtų NŽT sprendimų. Didžiulės kompensacijos reikalavusiai „Alvilei“ taikos sutartimi buvo sutarta išmokėti apie 8 mln. Lt. Tačiau prie sutarties būta papildomų susitarimų, kuriuos teisme patvirtino visi liudytojai. Šiais susitarimais daugiau nei pusė kompensacijos sumos turėjo būti pervesta su V.Pakalka susijusiems verslams. Teisme taip pat paaiškėjo, kad V.Pakalka nemokamai naudojosi „Alvilės“ valdomu butu Vilniuje, Kauno gatvėje." /15min/

Balti-dantys

Balti-dantys portretas
Jūsų idėjinis vadas arba neturi pedagogo gabumų,arba jūs netikę mokiniai.Vilius Martusevičius kelintas sąraše ? Kruopos po 5€! Už tiek valstybės vardu perkate ir vežate kruopas pašalpiniams.KRUOPINIŲ PARTIJA...Ar jums algas tebemoka vokeliuose ?Argi nežinote,kad vagiate iš valstybės,nes nesumokate mokesčių.Skurdinate būsimus pensininkus,esamus,kitus biudžetininkus.Jūsų idėjinis vadas perpardavinėjo "Gaspromo" dujas Lietuvai.Tai mes jam sukrovėm milijonus.Eikite pas Požėlą ir pasiskiepykite privalomais skiepais nuo godumo,melo ir kvailumo.

XLX

XLX portretas
O ką bendro turi pavadinimas ir tekstas. Kas tie kandidatai vienmandatėse???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių