G. Nausėda pasisakė apie I. Vėgėlės šeimos verslui mestus kaltinimus

Grįžti į straipsnį

tikiu

tikiu portretas
As pilnai isitikines kad Lietuvos pilieciai puikiai zino kad vandenyse labai puikiai nardo Vegele As buvau susitikime kur dalyvavo ir Vegele tai mane labai nustebino ir buvo idomu pamatyti kada kaip MEISTRISKAI Vegele ivaldes ranku pirstu kalba uzlenkdamas po viena pirsta deste KAZKOKIAS problemas Per visa susitikima Vegele labai SALDZIAI kalbejo ir labai meistriskai pademonstruodamas savo kalba rankos pirstu uzlenkimais paaiskindamas kokia sviesi musu laukia ateitis jeigu isrinksime i Prezidentus Aisku Vegelei labai reikalinga Prezidentui skiriama apsauga ir jo ,,DVARUI VISAM GYVENIMUI'' o rinkejai kaip visuomet bus pamirsti

JANUTIENĖ PAMELAVO........ KODĖL?

JANUTIENĖ PAMELAVO........ KODĖL? portretas
Janutienė su savo OPTV kalta . Pamelavo Z . Vaišvilai ir nepakvietė į studiją Vėgėlę su Vaišvila pasikalbėti iš visos dūšios apie teismą . Ten buvo advokatas Audrius Samičius ,kuris su suklastotais dokumentais atstovavo neegzistuojančią įmonę .Vėgėlė - pirmininkas- PATEIKĖ RAŠTĄ ,KAD NIEKO BLOGO NĖRA... .Be to , Janutienė pažadėjo paklausti Vėgėlės ,kodėl valdantieji nepuola kritikuoti Vėgėlės šeimos verslo , kai šitaip aktyviai dirbo su Kauno mero verslu , net ir pardavus.... Yra Igno Vėgėlės tėvo prisipažinimas , kad statė Baltarusijos prezidentūros rezidenciją ir Minske bei Kaliningrado srityse namus . JANUTIENĖ PAŽADĖJO IR NEĮVYKDĖ--- NEPATIKIMA, NES APSIMELAVO . YPAČ KAD Į LAIDĄ NEPAKVIETĖ VĖGĖLĖS IR VAIŠVILOS IŠ DŪŠIOS PASIKALBĖTI... . PINIGAIS ŠIAIP JAU NELYJA.. Nesulaukus 30m esi milijonierius ir apie tai rinkėjams nepaaiškina... O dar tie kursai JAV vyriausybės organizuoti atrinktiems ....

Kas laiko už pavadžio Tapiną?

Kas laiko už pavadžio Tapiną? portretas
Pamenate, prieš praeitus rinkimus Tapinas su savo televizija buvo užsiundytas ant lenkų partijos ir Tomaševskio. Lenkų partija dėl to sąrašu nepateko į seimą - ,,viso Woldemortai". Kada vienas žmogus, kuriam beje netaikomi Rinkimų istatymo reikalavimai, padaro tokį poveikį, tai...pavojinga demokratijai. Tapinas, konservatorių mestas prieš Kauno merą - ,,Viso Visvaldai", dėjo daug pastangų ir lėšų, kurios vėl nepraėjo per Rinkimų įstatymo kontrolę, bet tą kart nepasisekė. Akivaizdu kieno užsakymu Tapinas su savo televizija vykdo operaciją ,,viso Vėgėle".

Lietuva

Lietuva portretas
tapo vatinė, tamsuma ir mankurtizmas išsirinks sau "aukštą" idiotą mužiką ir chamą.

kir advokato

kir advokato  portretas
darbas uz Tautos genocida kai ji be vandenskiupiu negalejo net maisto nusipirkt gi be komio tai sikpopierpasi negalejai niekur pakliut ,kur jo tas noras dingo padet Tautai ,gi buvo zadejas ,o abar i 1 pono kede taiko ,negrazu mulkint Tauta pazadais ,negrazu .

Pagieža

Pagieža portretas
Na ar ne gražu, kai riejasi tarpusavy šakalai? Prezidentas taps Eduardas Vaitkus!

Vėgėlė geriausiai nuskaldo balsus

Vėgėlė geriausiai nuskaldo balsus portretas
Akivaizdu, kad Vėgėlė geriausiai nuskaldo E. Vaitkaus radikalų - iš vienos pusės, ir G. Nausėdos kompromisinių rinkėjų - iš kitos pusės, balsus. Abu šie kandidatai - Vaitkus ir Nausėda - konservatorių priešai. Konservatorių rėmėjai komentaruose atvirai dėl to džiūgauja. Ką tai galėtų reikšti ??

zaliuoja

zaliuoja portretas
is pavydo,nes mato ,kad ju niekas nerinks,rinksim tik Igna Vegele,stiprybes pries puolimus

Ir

Ir portretas
Vienas ir kitas absoliutūs idiotai,prisišlavę šlamančių,vien tik jų šypsenos ko vertos,idiotų idiotai.

tustuma,puikybe,silpnaprotyste,

tustuma,puikybe,silpnaprotyste, portretas
Is didziausio blogi renkam mazesni blogi,tai yra vegele didziausias nieksas,nauseda mazesnis blogis,vegele advokatas ,jis darbe nieko gero nepadare,o tik dauguma kisininkai,argi toks vegele melagis,sukcius,geras aferistas gali vadovauti lietuvai,ogi NE,sito apsimetelio protingi zmones nerinks,jokiu vegeliu,vaitku nerinks,ar be ju dar maza svolaciu turim valdzioje,UZTENKA MUS MULKINTI,VON IS DEBATU TOKIU VEIKEJU,KO JIS TYLEJO KAI ABRAMOVICIUI KUKLIANSKE SUTEIKE PILIETYBE,bus dar jiems klausimu del pilietybiu pardavimu,svolaciai jus,

ABC

ABC portretas
labai nesimpatiskas zmogus, moka daug kalbeti, bet gyvenime elgiasi kitaip,labai nesaziningas kaip advokatas. Jis moka makaronus kabinti zmonems, o gal jo vieta Italijos picerijoje? Jis negali buti prezidentu. Jis negali buti netgi advokatu.

Oi

Oi portretas
Kaip nenori pono vėgėlės niekas Kuičia knisas kad tik jo neišrinktu. Dreba ponai :))

D.

D. portretas
O dar sako, kad "vėgėlė- slidi žuvis"... Pasirodo, stiklainiodraustinyje savininkas ir skandinavų bankomatas - dar slidesnis...

Visiems tiems sakantiems

Visiems tiems sakantiems portretas
kad vėgėlė neturi nieko bendro su Vilpra ir kitais jo tėvo , brolio ir kitų jo šeimos narių verslais, o vėgėlės žmona, o kas gali 100 % tai paneigti.... aišku tai galėtų padaryti pati vėgėlė, bet jis gi slidus kaip vėgėlė ir nuo tiesioginių atsajymų išsisukinėja, bent jau toks įspūdis susidaro pasižiūrėjus visus TV įrašus laidose kur jis dalyvavo t.y. melagių-melagis ir demagogas, o apskritai "falšyvas "tipas....tad ar Lietuvai reikia tokio Prezidento? ...o kalbant apie reitingus tai šio populisto ir reitingai populistiniai, kurie greitai sprogsta kaip muilo burbulai...

visokių yra nuomonių

visokių yra nuomonių portretas
O draustinyje apsigyventi daugelis norėtų ?

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
nauseda zmogus? ♡ padaras ukru, nekenciu, pizeeeeee, kad tu nudvestum kiaule tu stora

nesvarbu ar tu artimas ar tolimas giminaitis

nesvarbu ar tu artimas ar tolimas giminaitis portretas
darant aferas visada kreipsies i ta kuris siek tiek nusimano teises reikaluose kad islystum is aferos kuo ''sausesnis''.Kaip ten vienas zmogelis sake ,MAZA GYVATE AR DIDELE GYVATE JI VIS VIEN GYVATE.

Bronius

Bronius portretas
Nausėda tas pats kaip Šimonytė.......klanas

nieko asmenisko

nieko asmenisko  portretas
bet savo ilgame gyvenime neteko sutikti viarslynyko kuris neturetu ''kiaules akiu zvilgsnio''.

Judita

Judita portretas
Pasitikiu savo intuicija, kuri man sako, kad Vėgėlė, ne tas kandidatas už kurį reiktų balsuoti. Advokatas - reiškia specialistas kalbėti, pilstyti iš tuščio į kiaurą.

d

d portretas
šitas bankomatas ožio subinlaižys sukurė gerove bankams tu blynu valgytojau, ožio subinės laižytojau.tu PAMIRŠAI KAS tave RINKO KURGEROVĖ PAPRASTIEM ŽMONĖM,PENSINIBKAM tu ESI ŠIUKŠLĖ

Kažna ką pazėtų

Kažna ką pazėtų portretas
Jei taip būtų ne raudonųjų komunistpalaikių gaujos kandidatui.

Pencyje

Pencyje portretas
Mum pokum tas vegele ar xuje kodel negalim pasiimt pinigu is valdžios sukurtu vagiu gaujos penciju fondu aaa

siena

siena portretas
Ir laisves TV tai lenzberginio tvartelio propogandos ruporai o ne jokie tyre tyrejai

Full zero

Full zero portretas
Dreba komuniagos prieš I. Vėgėlę?

po saule nieko naujo

po saule nieko naujo portretas
dar nuo sowiietų laikų išliko kitaminčių persekiojimas

nesupratau

nesupratau portretas
tai juk jo tėvų, brolio šeimos turtas, o ne jo paties. Jei narsto Vėgėlės tėvų verslą, tai ir kitų kandidatų tėvų, brolių ir t.t. tegul panarsto.

įdomu

įdomu portretas
kandidatas I. Vėgėlė turi savo gyvenimą, savo verslą, tai ar privalo atsakyti ir už tėvų??? Tegu visi valdantieji pakrato savo ryšius ir verslus - daug ką pamatytume. Ypač su Taivanu, kaži ar nenubyrėjo kažkam už LT verslui kenksmingą politiką? Visa ta isterija ir priekabiavimas tai tik bandymas sumenkinti konkurentą.

F...U...

F...U... portretas
Bilotaites dede nepaklusta jokiems istatymams. Ji aiskina kad istatymai visi vienodi, bet tik ne su juo. Bet visi tyli. Tai cia klausimas ar atsakinga ar neatsakinga uz savo gimniu veiksmais?

svajuko dramblionės

svajuko dramblionės portretas
"jis bus išrinktas pirmame ture".

pries

pries portretas
rinkimus kelia nereikalingas bangas,todel,kad I.Vegeles auksciausi reitingai,jis bus isrinktas pirmame ture,nemaisykit giminiu,tevu verslu,pas ji viskas tvarkingai deklaruota,ne taip kaip kitu,turtas menkai parodytas ir ivertintas

Anonimas

Anonimas portretas
Už Vėgėlę nebalsuosiu. Bet kas dėl šeimos verslo, tai juk jis negyvena su tėvais, jau seniai sukūręs šeimą, turi kelis vaikus. Juk negali tėvui nurodyti kaip jam su kuo dirbti. Vaikai neatsako už tėvus.

Anonimas

Anonimas portretas
Daug ir apie visus galima pasakyti naudojant zodi galimai.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Juk seime ir vyriausybėje jie visi su savo nešvariai uždirbtais pinigais ar verslais! Kas gali tapti milijonieriais per 30 m. nebūdamas žymus su savo nauju atradimu pasaulyje? Pas mus tokių žymių nėra, o milijonierių kiek? Tai iš kur gali būti sąžiningi pinigai ir turtai?

nuomone

nuomone portretas
Man aisku ko siekia VEGELE as manau jam reikia GARBES tada jam bus butina apsauga tuo paciu bus apsaugoti ir jo didziuliai turtai As isitikines kad visiem tokiem TURCIAM mes Lietuvos BEDNIOKAI reikalingi tik prie BALSADEZIU toliau mes neidomus ir pamirsti As tikiu kad PINIGAI susuka zmogeliam smegenis ir jie pradeda gyventi ILIUZIJU PASAULYJE ir Ju didziulis troskimas GARBES Man visi kandidatu pasisakymai grynas populizmas ir noras UZCHIPNOTIZUOTI rinkejus as manau kad Vegele tam turi gabumu

Rymas

Rymas portretas
Vakar per TV pasirodė reklaminis pranešimas, kad Vėgėlė susijęs su konservatoriais. Kaip tai suprasti?

Reziume

Reziume portretas
Susidesi su šudu, pats smirdesi . . . Ne veltui reklamavo Maskvos dangoraizius. TPFU, srutu duobe.

Kaip

Kaip portretas
oponentui rinkimuose - nedera naudotis provokacijomis! O stai paklausti anksciau,kokie aitvarai milijonus sunese - kazkodel neskubeta! Ir ne tik jo paklausti,o visu tokiu,Nauseda iskaitant!

Galerijos

Daugiau straipsnių