Kandidato į prezidentus portretas: tarp tinka ir patinka

Grįžti į straipsnį

To- to to

To- to to portretas
Vadink kaip nori, vatnikai, raša, maša ar dar kaip nori visvien balsuosim už Vaitkų

to-Anonimas

to-Anonimas portretas
Galėjai tiesiai šviesiai parašykit-Kas norit Lietuvos Rašos glebyje, balsuokit už Vaitkų!!! TIK vatnikai gali už jį balsuoti, TIK.

to-tik už prof. E. VAITKŲ, kuris nepavargdamas kovoja su

to-tik už prof. E. VAITKŲ, kuris nepavargdamas kovoja su portretas
Kloune, kada n ors MĄSTAI, ar tau tai-sunki užduotis? Kovoja tavo vaitkus su KGB iinę valdžią :) :) :) KAIP??? Papasakok. Su KGBistiniais ,,kovoja'', bet nori būti drauge su FSBišnikiais-RAŠĄ. Niekaip NESUPRANTU-NEGU taip žmonės pragėrė smegenis, kad visiškai nemąsto, nesugeba suvokti jo sakomų žodžių? Liūdnas vaizdas :( Tokie kaip tu ir rinko laisvūnų partiją ir t.t. :(

to-Manau

to-Manau portretas
jo, jo tavo vaitkus užtikrins permainas :) :) ;) Grąžins Lietuvą į CCCP, šizofrenikas pukinas bus Lietuvos vadu. Matyt -nori to, nes mąstyti tau-SUNKI užduotis.

to-Rinkėja

to-Rinkėja portretas
Tiesus, gerbiantis Lietuvą tavo vaitkus????:) :) :) NEJUOKINK sveto. Prfaėjo jau VIRŠ mėnėsio, gal jau net bus virš , kai NESUGEBA atsakyti į mano jam Messenger ir po postu užduotą klausimą- ,,Kaip jis išsivaizduoja laisvą Lietuvą be NATO? Reiškuia-Rašos glebyje?'' Neatsakymasa-IRGI atsakymas. Kas norit grįžį į CCCP laikus, Rašos Lietuvoje, balsuokit už vaitkų. Ar geriausiai-varykit tiesiai į rašą`, nieko nelaukit. Tokie ,,rinkėjai'' ir rinko laisvūnų partiją ir pan. Nes mąstyti tokiems-sunki užduotis. O gal jūs iš Švenčionienės chebros? Tada nesistebiu.

Žemaitaitis kandidatuokja???

Žemaitaitis kandidatuokja??? portretas
Nemokamas CIRKAS. Tik visiški de.Bilai už jį gali balsuoti.

to-Karys

to-Karys portretas
taip. Pritariu 1000%. Iš pradžių irgi norėjau už jį balsuoti- dar kada nekjandidatavo. Bet pamačiau jo tikrą veidą, nukrito kaukė. Tiesiai parašiau jam, kad dabar NIEKADOS už jį nebalsuosiu ir kitiems sakysiu nebalsuoti ir dėl ko taip. Nieko neatrašė. o KĄ gali atsakyti į tiesą?

tam Dežavu

tam Dežavu portretas
taip į klausymą ir neatsakei tik papy3dielinai kaip koks politrukas,net Kubilius su Vagnoriumi sau to neleido

Karys

Karys portretas
Vėgėlės yra išverstakūris kuris niekuomet neatstovauja tautos interesams,tai oligarchų prezidentas.

Expert

Expert portretas
Tik R.Žemaitaitis Lietuvos prezidentas.Nausedas,Šimonytes,Kasčiūnus,Lansbergius,Gentvilus,Razmos reikia kuo greičiau teisti už valstybės genocidas ir vagystes įvairiomis formomis.

Rinkėja

Rinkėja portretas
Tik už prof. Igną Vėgelę, tai padorus, išmintingas, turintis puikų išsilavinimą, tiesus ir atviras, gerbiantis Lietuvą ir jos žmones.

Manau

Manau portretas
tik Vaitkus gali užtikrinti realias permainas. O kiti kaip toje Go Vilnius reklamoje, nors nori parodyti , kad kažkas pasikeitė, bet praeitis filmuota dabartiniame Vilniuje, ne filmavimo aikštelėje ir ne Minske.

į prezidentus tik

į prezidentus tik portretas
R. ŽEMAITAITIS ) Sėkmės !!!

Joris

Joris portretas
Kad Nausėda nieko nedirba ir nedirbs, akivaizdu, va kiti gali pridirbti. Tenka AiG rinktis.

tik už prof. E. VAITKŲ, kuris nepavargdamas kovoja su

tik už prof. E. VAITKŲ, kuris nepavargdamas kovoja su portretas
konservatsocdemųKGB-tų VYRIAUSYBININKŲ k l a n u, kurie pasislėpę 34 metai nusikalstamai alina Lietuvos žmonių gyvenimą

Senukas

Senukas portretas
Je, sovietines Lietuvos beveik nebėra yra žydinti kapitalistine Lietuva

KIEKVIENAS TURIM GALVĄ..?

KIEKVIENAS TURIM GALVĄ..? portretas
>Dežavu > LIETUVOS PILIETĖ ESAT PASTOVI , JEI NE - NESIKIŠKIT... . Nemeluokit ... akys pas visus kaktoje , o ne pas JANUTIENĘ TAI VIENA . ANTRA ,prašom ją rinkitės , teisė jūsų. Mūsų visos gyvenimo sritys sugriautos ir ne pirmas laikotarpis ,kai įtampomis gyvename... Pastovus reiškinys, kai TS-LKD ATEINA Į VALDŽIĄ... Šimonytė mums viešai drėbė ,, nepatinku ,po 4 metų kitą išsirinksit" . NEPATINKA-- RENKUOSI EDUARDĄ VAITKŲ ... JŪS RINKITĖS KĄ NORIT....

Žavu de

Žavu de portretas
Tu teisus, dešros netrūksta. Bet Lietuvos beveik nebėra…

Dežavu

Dežavu portretas
Šimonytės Vyriausybė pati geriausia Vyriausybė iš tų, kurias mes iki šiol turėjome. Nesakau, kad ji išvengė klaidų, bet turi aiškius tikslus ir vykdo savo programą. O tiems, kuriems neaišku, ką gero padarė Šimonytės Vyriausybė, tegul sąžiningai pasižiūri, kaip gyvenome prieš 4 ar 8 metus ir kaip buvo įveiktos pastarosios krizės dėl COVID, ekonomikos nuosmūkio dėl karo Ukrainoje. Tai veržli ir drąsi Vyriausybė dirbanti ne sau, o Lietuvai. Beje, I. Šimonytė nesivaiko reitingų, o priima net nepopuliarius sprendimus, kai, atrodo, nereikia skubėti, galima palaukti rinkimų ir problemas permesti būsimoms Vyriausybėms. Reikia mokėti blaiviai vertinti vykstančius procesus, daugiau domėtis, kas vyksta iš tikrųjų, o ne kartoti Rūtelės Janutienės sapnus iš kaimo televizijos.

MAN VIEŠI PASIRODYMAI KALBA ....../

MAN VIEŠI PASIRODYMAI KALBA ....../ portretas
1. G. Jeglinskis- istorija Adamkaus tapkes po lova Šiauliuose .2. A. Mazuronis- Uspaskich machinacijos neturės įtakos rinkimuose . 4. I. Šimonytė - Kalbėjo: ".. na dabar pasiautėsim 4 m." IR ---"...nepatinku, išsirinksit po 4 metų...". 5. E. Vaitkus - plati apimtis . Pagrindas : per švietimo programas vaikams sugražinti moralinius dalykus , tėvams gražinti vaikų auginimą . Medicinos sistemą atgaivinti . Pagrindų pagrindas : Lietuva LIETUVOS ŽMONIŲ --šeimininkai ne rusai ,ne JAV ,ne JK , ne Briuselis.. Esam lygiateisiai. 6. I Vėgėlė- patvirtino tai ,ką ir kaip gyvenau 32metus .Sakė ,kad reikia taikos ir ginklų--- žinau, bet nežinau kaip suderinti TAIKĄ su ginklavimusi . Teikti ginklus UKRAINAI ir kitą pagalbą... ?7. D. Žaliumas - visiems bus lygus ir kietesnį stuburą turės už prezidentą .8. R. Žemaitaitis-informacinis šaltinis apie LIETUVOS PURVYNUS ir ,,atgrasimus,, .--- IŠVADA : UŽ TAIKĄ TIK PROF. E. VAITUS.AŠ UŽ VAITKŲ E.--- Visi balsuoti per rinkimus....

Kvailiams

Kvailiams portretas
Susikiškite tą savo Vaitkų ten kur nesueina. Dar kartu galite pasiimti ten Šimonytę ir Žalimą.... Na o iš likusių Tauta pasirinks.

tvartelio naujienos

tvartelio naujienos portretas
o mes balsuosim už šimonko arba žalimo, nes tvarte kiaulės turi būti sočios

jei norime

jei norime portretas
pokyčių valstybėje, turime keisti VISĄ valdžią iš esmės. Ką pridirbo šitie, sunku bus išsrėbti, bet tai paskutinis šansas atgauti piliečiams savo valstybę iš oligarchų chuntos. Dabartinis prezidentas parodė koks yra minkšakūnis,o dabar jau visai susiliejo su konservatoriais. Pažadėjo už mūsų nugarų milijardus Ukrainai. O iš ko paims? Iš mūsų. Nesileiskim kvailinami ir mėžkim viską kas prižėlė per tiek metų.

Subatominis elektoratas

Subatominis elektoratas portretas
Vyrai taip pat balsuos už Vaitkų. O nekatroji giminė balsuos už sistemą.

spirti i ųžpakalį ir išvyti

spirti i ųžpakalį ir išvyti portretas
tas Lapinas perdaug naglas, kad kiša savo nosį visur. Kas jis per vienas, kad visi jam turi rodyti savo finansus

atominis elektoratas

atominis elektoratas portretas
Bobos balsuos už Vaitkų kaip už Brazauską.

MAN ABROZIUKAI KALBA : ......../

MAN  ABROZIUKAI  KALBA  :     ......../ portretas
1. G. Jeginskis- nieko nesakantis veidas ,akys ... Blogai . 2. A. Mazuronis - turiu savo tikslus , kas bus tas bus . 3. G. Nausėda- nesugrįžęs dar į LIETUVĄ . 4. I.ŠIMONYTĖ-- toli nuo Lietuvos ir tautos. Mes jai pššš .5 . E . VAITKUS- griežtas , karingas ,ryžtingas ir švarios sielos žmogus .6. I.Vėgėlė- užsukamas matoriukas ; šiandien taip ,o rytoj kitaip .7. D.Žaliumas- nuperkamas, paperkamas ir falšyvas skundikas.8. R. Žemaitaitis - daug žinau... ----------ŽINOMA , KAD RENKUOSI PROF. EDUARDĄ VAITKŲ...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Būtų labai naudinga žinoti, kokie aitvarai sunešė milijonus Vėgelei. Galėtų p. Tapinas pasirausti jo buhalterijoje.

O niekam

O niekam portretas
nekyla klausimas,kokiam organui parlamentinei respublikai reikalingas prezidentas!? O paciam prezidentui kokiam organui parlamentine respublika? Retai nebent.

pritariu Dežavu

pritariu Dežavu portretas
ir dar, jei yra pasirašytas Lavrovo-Blinkeno paktas, o tai ,atrodo, darosi akivaizdu ,kaip elgsis Nausėda, matosi ,kad tampa autokratu. Gal jau savo "stiklainyje" sėja raudonų gvazdikų sėklas ?????Jau nekalbu apie tokį neaiškų Vėgelę, o tuo labiau Vaitkų. Nepriklausomų nebūna, tai parodė Nausėdos rinkimai, bet LIAUDIS ir vėl balsuos už jį

Studentas

Studentas portretas
Be kalbų,- tik už Vėgėlę.

Pelėda

Pelėda portretas
Tik Eduardui Vaitkui patikėsiu savo balsą. Aš noriu gyventi pasiturinčioje Lietuvoje. Man skaudu buvo matyti, su kokiu pasididžiavimu Nausėdienė pilstė maltos sriubą. Nausėdai tai yra gerovė. Aš prieš Nausėdą. Aš prieš Žalimą, nes jis laužo konstituciją. Šimonytei iš viso nerūpi Lietuva. Vėgelė yra atsarginis landzberginių variantas, nors tai neigia, bet faktai tai patvirtina. Žemaitaičio taip pat nematau prezidentu. Pliurpalinis seimūnas.

turgelis

turgelis portretas
Bobų plepalai. Skinsiu raudoną rožę,

to Dežavu

to Dežavu portretas
gal gali pasakyti ką gero padarė ši vyriausybė kad jos vadovė surinks daugiausia balsų pirmajame ture,gal ir surinks jeigu liaudis neis balsuoti argumentuodama ai o kas nuo to pasikeis,anuose rinkimuose ji buvo iškelta kad nelaimėtų Skvernelis šituose kad nelaimėtų Vėgėlė,panašiai kaip Pšidzė paaukojo Daktarą

Anonimas

Anonimas portretas
JEI NENORIT KARO BALSUOKIT UŽ PREZIDENTĄ VAITKŲ.....VISI KITI ANGLOSAKSŲ ŠIKNALAIŽIAI...

Dežavu

Dežavu portretas
Žinoma reikalai suksis apie 4 kandidatus: Nausėdą, Šimonytę, Žalimą Vėgėlę. Į antrą turą pateks Nausėda su Šimonyte. Trečias bus Žalimas, ketvirtas - Vėgėlė. Greičiausiai bus dežavu. Šimonytė surinks daugiausiai balsų po pirmo turo, bet II ture laimės Nausėda. Visi nevirškinantys konservų rėks už Nausėda. Ir jiems bus pofik, kad jis nuslėpė narystę TSKP, susikibęs už rankų su Kauno meru Matjočaičiu, prisidrbęs Pranešėjo istorijoje, nesugeba net ambasadorių paskirti, neibodi už valdiškus pinigus gerti ir pramogauti ir visaip kenkia jo teikimu patvirtintai Vyriausybei, nesiima tų darbų, kuriuos reikia padaryti jam pačiam, bet vis auklėja kitus. Iš jo prezidentavimo nėra lyderystės - tik intrigos. Tačiau toks daugumai tautiečių yra tinkantys - gi ne konservas.

Galerijos

Daugiau straipsnių