Paaiškėjo, kas ves Liberalų sąjūdį Seimo rinkimuose

  • Teksto dydis:

Liberalų sąjūdį į Seimo rinkimus ves partijos pirmininkė ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen, pranešė Liberalų sąjūdis.

„Į politiką siekiame grąžinti prognozuojamumą, telkimą veiklai, įsiklausymą į skirtingas nuomones priimant racionalius sprendimus”, – pranešime teigė V. Čmilytė-Nielsen.

Liberalų sąjūdžio taryba taip patvirtino daugiamandatį sąrašą. Antrasis jame parlamentaras Virgilijus Alekna, toliau seka Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

Ketvirtą vietą kandidatų į Seimą eilėje užima Edita Rudelienė, penktą – Andrius Bagdonas, šeštą – Joniškio meras Vitalijus Gailius.

Toliau rikiuojasi Arminas Lydeka, Simonas Kairys, Viktoras Pranckietis ir Raimundas Lopata.

Taip pat patvirtinti ir nauji kandidatai vienmandatėse apygardose. Tarp jų – dabartinis Kultūros ministras Simonas Kairys, kandidatuojantis Kauno Centro-Žaliakalnio apygardoje.

„Ši kartą programa kiek kitokia – joje bus galima rasti ne tik programinius siūlymus, bet ir esamos situacijos vertinimą. Taip pat kviesime pagalvoti apie iššūkius, pranokstančius vieną kadenciją", – pranešime teigė S. Kairys.

Vilniuje vienmandatėse apygardose Seimo nario vietos taip pat sieks sveikatos apsaugos ministro patarėjas Tomas Gailius (Pilaitės-Karoliniškių). Jis į daugiamandatį sąrašą neįtrauktas.

Seimo rinkimai Lietuvoje vyks spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KOKIE BEPROČIAI,

KOKIE BEPROČIAI,  portretas
Lietuvos PRIEŠAI gali balsuoti už šią KGBisto-ir gyvo, Чмиль Виктора Ивановича dukrą ir ,,legendinio '' tankisto Чмиль Ивана anūkę? :( :( :( DUGNAS.

grybauskaitė

grybauskaitė portretas
...

Kam čia įdomu

Kam čia įdomu portretas
Greičiausiai iš cypės “vadovaus”? :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių