Paveiksliuke – degantis kūdikis: Laisvės partija bando gesinti gaisrą

Grįžti į straipsnį

Komentaras tv

Komentaras tv portretas
Kalba ir aiškina apie referendumas advokatė Meskauskaite,verta paklausyti ir sakyti NE

A

A portretas
IŠKRYPĖLIAI VISUR YRA IŠKRYPĖLIAI , IŠ JŲ GALIMA TIKĖTIS BET KOKIŲ NESĄMONIŲ IR BET KADA .

degeneratų laisvės partija

degeneratų laisvės partija portretas
Tik visiški degeneratai šitokias "reklamas" sukuria

Apsaugokime

Apsaugokime portretas
Konstituciją ir labai svarbų Konstitucijos I-ojo skirsnio 12-ąjį straipsnį. Šis Konstitucijos straipsnis yra specialiai apsaugotas nuo politikų ir leidžiamas keisti tik referendumu. Bet, jei priimtume siūlomą pakeitimą, tai straipsnis netektų savo turinio ir būtų atiduotas politikams kaitalioti Seime priimamais įstatymais. Faktiškai tai reikštų, kad referendume balsuotume nežinia už ką, t.y. už kažką, ką vėliau seimo nariai patys suformuluos. Tai tolygu vieno iš svarbiausių Konstitucijos straipsnio panaikinimui, išmetimui iš Konstitucijos ir atidavimui seimo narių malonei, savivalei, ideologijoms ar korumpuotiems interesams.

referendume

referendume portretas
privaloma pasakyti aiškų NE. Šalin rankas nuo Konstitucijos!

nebijokite

nebijokite portretas
referendumas be pataisu -neimanomas , o reklama tik dar karta patvirtina , kad visa tai geriausia kas galejo nutikt Lietuvai

....../

....../ portretas
Asmens tapatybės kortelėje taip pat tegul būna nurodyta tautybė , kaip ir pase -- kur problema ? Žmogus ne chameleonas-šiandien žydas , rytoj prūsas , poryt rusas , užporyt lietuvis... Dar steigiamas vienas bardakas... Ar neužtenka prastumiamų į šeimas chaosinių vištgaidinių veikėjų... Pilietybę reikia gerbti ir ji yra tik viena- PAGARBA PILIETYBEI... . Per gerklę lenda išradinėjimai ir kūryba iš batų atrandami lėktuvai.... Dar viena diktatūros kontrolė---- SEIMAS NUSPRĘS KOKIA TAVO PILIETYBĖ...---- LENKAI GAUNA LIETUVOS PILIETYBES...NA TURI DVI... SUSIPYKOM SU LENKAIS.. LENKAI ATSISAKO LENKŲ PILIETYBĖS---TIK LIETUVIS.... KOKIA LENKŲ AR KOKIŲ BALTARUSIŲGALIMI VEIKSMAI ? --" VILNIUS NAŠA" IR TEISĖTAI... Šis referendumas kvepia blogiu, nes nežinai už ką iš tikrųjų rašaisi... . SEIMAS SPRĘS , KURIS DAŽNAI BŪNA NEPATIKIMAS , NES SUDARYTAS IŠ PARTIJINIŲ GAUJŲ IR DIRBA SAVO NAUDAI ,SAVO KLANUI...- ŠITO BŪTI NEGALI...TIK KONKRETUS ĮSTATYMAS..... .

Tiesus

Tiesus portretas
Absoliutus melas cia tas referendumas. Jo pavadinimas pateiktas sugudraujant ir neteisingai- kalba eina ne apie jokį pilietybės išsaugojimą, o apie antros pilietybes suteikimą. Nes pilietis, nuvaziaves į kitą šalį, nepraranda jokios savo pilietybes, turi savo galiojantį lietuvišką pasą ir nieko nereikia išsaugoti. Slyksti klasta! Reikalas stumiamas tam, kad kazkam labai patogu būtų gyvent svetur, turėt dvi pilietybes ir naudotis Tevyne tik savo egoistinei naudai. Toks va matomas laisvės partijos elektoratas. Nedalyvausiu !!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Neseniai išsiėmiau LT pasą (tamsiai raudoną knygelę) gražus pavartyti, tačiau brangus dokumentas. Ir vis tik kažkoks geras jausmas, kaip laisvo žmogaus, kad turi ne tik plastikinę kortelę, bet ir "kilmės dokumentus". Panašiu principu galėtų būti išduodamas simbolinis dokumentas įrodantis LT šaknis, kas gimę, kieno tėvai seneliai gimę. Kas nori žaidimo, skirtingi puslapiai galėtų reikšti LT miestus ir lankytinas vietas, kur kiekviename turizmo centre būtų galima gauti po lipduką ar antspaudą.

Tiesa, laisvė ir komunizmas

Tiesa, laisvė ir komunizmas portretas
Kur dingo komunistai? O jie išvirto į LGBT.

Pala

Pala portretas
Prisiminkime, kaip jie emigravo: jų ten nelaukė išskėstom rankom, teko susirasti kur gyventi, ką dirbti, mokėti mokesčius, laukti ilgus metus, kol gaus tos užsienio šalies pilietybę, kitaip tariant, kad gautų pilietybę, turėjo dalį savęs atiduoti. Ir nepagailėjo savę tam užsieniui. Tai jeigu jiems Lietuva tikrai svarbi, tegul įrodo tą ne tuščiais žodžiais, o veiksmais: atvykite į Lietuvą, dirkbite, gyvenkite, mokėkite mokesčius. Kodėl užsieniui save galėjote aukoti, o štai Lietuvai negalite? Ir užtai dar jums suteikti pilietybę?

VL

VL portretas
Tam *Darius* Tai gal pirmiausiai paasiaiškinkim kodel ta Lietuvele rekordiškai miršta ir emigruoja ???Ar tokiu klausimu tamstai nekyla ???

Tik prieš

Tik prieš portretas
Jokių dvigubų!!!

Darius

Darius portretas
Kiek dar daug rekordiškais tempais mirštančioje ir emigruojančioje Lietuvėlėje idi..tų, kurie nesuvokia elementarių dalykų jog išsaugoti savo tautiečių ryšį su Lietuva yra kritiškai svarbu. Ir emigrantus priimti yra kritiškai svarbus. Nes nelikus žmonių asilai by...į čiulps kai nebeliks nei pensijų, nei darbo rankų ir tada oi ai, kur valdžia žiūrėjo! Asilai bl...!

Linas

Linas portretas
Kokia dviguba pilietybė? Nesąmonė. Arba tu lietuvis arba ne. Ir taškas.

Brokas

Brokas portretas
Ta partija durnumo viršūnė . Gerai sakoma durniai auga nei sėjami nei akėjami.

to-taip tai taip ,ale....

to-taip tai taip ,ale.... portretas
Kloune (ar klounas) -2 pilietybę jų išgyvenimui???? IDIOTIŠKESNIO paaiškinimo negalėjai sugalvoti???? Ir NE kiekvienoje šeimoje yra pabėgėliai, ieškiotojai geresnio kąsnio , nenorintys dirbti savo šalyje, keisti gyvenimą , kad būtų čia gera jiems, visiems. Mano šeimoje tokių NĖRA.

to-xx

to-xx portretas
juk jie, spjovę ant Lietuvos, nori rinkti jos valdžią ir t.t. BRUDAI.

to-Armonaite, pasakyk kaip tu siūlai balsuoti

to-Armonaite, pasakyk kaip tu siūlai balsuoti portretas
o be , armonaitės savo smegenų neturi????? Aišku kad PRIEŠ 2, 3, 4 ir t.t. pilietybę. TIK LIetuvos naikintojai gali balsuoti už 2 pilietybę.

to-pastangos

to-pastangos portretas
tai Žalimas-UŽ LGBT.

Pastangos

Pastangos portretas
Laisviečių pastangos sugriauti Žalimo kandidatūros į prezidentus šansus - pavyko.

laisviečiai - Visiški iškrypėliai - tikslas pasiektas

laisviečiai - Visiški iškrypėliai - tikslas pasiektas portretas
Visus 4 metus buvo matomi maniakai laisvės partiečiai. ir kuo toliau tuo labiau progresuoja iškrypėlių elgesys. Armonaitės, Šimašiaus, Raskevičiaus, Dobrovolskos, Danielės ir kitų degeneratų elgesys tautai kėlė nerimą neveltui. Tai visiški iškrypėliai, ligoniai, degeneratai, kuriems nenormalus kvailiojimas teikia pasitenkinimą. Jie specialiai pačiu ciniškiausiu būdu šaiposi iš užsienyje gyvenančių tautiečių. Po tokios reklamos - tikrai niekas nebalsuos už pilietybės suteikimą. Matyt toks buvo Laisviečių tikslas.

Aišku

Aišku portretas
Ačiū armonaitės ir jos kolektyvui, kad parodė kas tokio balsavimo šalininkai ir stūmėjai. Bus dabar lengviau apsispręsti nebalsuot.

Kur gyveni

Kur gyveni portretas
Kad jau turi musu demesi

Blondinei

Blondinei portretas
Ryskiausias svarkas proto neprideda

Teise

Teise portretas
Kodel ne partijios dviguba pirmininke be kudikio?

Reiketu

Reiketu  portretas
si "sedevra",su vertimu i pagrindines pasaulio kalbas,isplatinti visoms tarptautinems organizacijoms! Tezino,su kuo turi reikala. O ypac "gydytojams be sienu" - gal atsiustu tautai geru psichiatru! Juk sveika tauta,atstatydintu tokius "valdytojus" ta pacia diena!

Jau pykina

Jau pykina portretas
nuo nuolatines propagandonijos portaluose uz ta daugiapilietybe! Ar ne paprasciau buvo kurti ne vagiu ir ubagu sali,kad zmones neisvyktu ir neieskotu svetimu pilietybiu? O jei jau rado jas,tai jie ir nebegali naudotis musu - pilieciu mokesciais cia,juolab rinkti mums valdzias is anapus! Lygiai,kaip viso to negali tureti ir cia atgabenti jau puse milijono svetimu vergu! Del kuriu ir isleke pirmieji tu svetimu pilietybiu. Taskas! Jie - patys pasirinko! Be musu pasirinko,be musu ir telieka! Kaip ir mes be ju itakos mums.

Armonaite, pasakyk kaip tu siūlai balsuoti

Armonaite, pasakyk kaip tu siūlai balsuoti portretas
Padarysiu priešingai. Nes nenoriu būti tapatanams su jūsų idiotų gauja.

xx

xx portretas
Matant per LRT tv diskusijas ir norą įteisinti dvigubą pilietybę,kai lietuviai jau sąmoningai pasirinko kitos valstybės ,nes jiems tai naudingiau O tokia agitacija ne tik iš Armonaitės,bet Sabatausko,Mikulėnienės ir kitų suinteresuotų jau atrodo kaip politinė korupcija,nes tiek laidų ir pinigų nebuvo metama ,kad lietuviai grįžtų į Lietuvą ir galėtų čia saugiai gyventi.Ir iki šiol neaišku,kam tam lietuviui reikalingas Lietuvos pasas,jei jis atsisakė gyventi joje ,jei turi kitos valstybės tuo labiau iš ES šalių pilietybę.Jei myli Lietuvą jokių kliūčių atvažiuoti poilsiauti,aplankyti,dirbti nėra,Juk meilė ne vien pasu matuojama.

Išsigime vištgaidžiai

Išsigime vištgaidžiai portretas
Šitu atlieku visa šaika, reikia kuo skubiau patalpinti i psichiatrijos ligonine su sustiprinta apsauga.

rinkitės

rinkitės portretas
Jei š... gabalas ragina balsuoti už, reiškia reikia balsuoti atvirkščiai. P.S., iškrypėliška reklama negalėjo pasirodyti be š... gabalo žinios ir palaiminimo

taip tai taip ,ale....

taip tai taip ,ale.... portretas
kiekviena šeima jau turi po vieną ar kelis ekonominės priespaudos išstumtų darbingiausių šalies piliečių . Ir aktyviausių ,nes tikrai ne kiekvienas sugebėtų net ir sunkiausiom aplinkybėm išvykt į nežinią nemokant kalbos ,nežinant kitos šalies žmonių mentaliteto ,papročių. Tokių atsisakyt Lietuvai tikrai jokiu būdu negalima . Ir antra pilietybė jiems būtina paprasčiausiam išgyvenimui ,o ne norui kažkaip pakenkt Lietuvai.

As

As portretas
Apsalus, kokie imbecilai Lietuvoje kuria reklamas? Juk tam, kad patvirtinti reklamini projekta, jis turi pereit tam tikrus " lygius", kartais ir teisini ivertinima.

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
Nice fail :D leftistai niekada nemokėjo kurti memu :D

ll

ll portretas
Armonaitė kartu su konservatore Asanavičiūte agresyviai,kaip telefoniniai sukčiai nori štesinti dvigubą pilietybę,Pagal jas tai Lietuva neturi nei sienų nei teritorijos o Lietuvos valstybės pilietis ,gali būti kitos valstybės pilietis ,ko gero jau ir nemokantis net lietuvių kalbos,.Ir cinizmo viršūnė kad taip padidės lietuvių skaičius,Kodėl Armonaitė su klipais per keturis metus nenaudoja savo gabumų susigražinti lietuvius į Lietuvą,o atvirkiščiai siekia juos keisti emigrantais iš trečiujų šalių?Jri didelės šalys gali sau leisti dvigubas pilietybes,kaip Rusija tai tas netinka mažai valstybei, Nieko dėl Lietuvos ,tai gal jau ir be reikalo ruošiames gynybai ,nes globali Lietuva tai ne faktinė Lietuva.Be to tapti lietuviu visada kelias yra ir be dvigubos pilietybės.

audra

audra portretas
Bet kiek reikia prisirūkyti, kad tokią reklamą sukurti. O kodėl man kiekvienas gaidys iš užsienio turi aiškinti ,kaip aš Lietuvoje turiu gyventi. Tegul jie ten su aukštakulniais laksto be mūsų pilietybės, mes čia Lietuvoje vyžas geriau nusipinsime.

Bnxz

Bnxz portretas
2019 metais nesigavo, tai bandom prastumt vel... tai gal ir klausima del seimo nariu skaiciaus mazinimo pakartojam... Balsuodami "už" leisit visokiem amerikonam sekanciuose rinkimuose ar referendume reiksti savo nuomone... Gal sekantis referendumas uz p.i.d.e.r.a.s.t.i.j.a

Romas

Romas portretas
Kam uzseneciams lt piletybe? Reikalinga butu tai atsisakytu uzsenetiska ir griztu i lietuva.

V,L

V,L portretas
Nu labai tikiuosi kad šios partiėles dienos suskaičiuotos........

pilietis

pilietis portretas
net nesiruosiu-kad man nurodinetu visokie smetimsaliai perejunai?

Turėtų pradėti policija tyrimą dėl paveikslėlio

Turėtų pradėti policija tyrimą dėl paveikslėlio portretas
Policija turėtų pradėti tyrimą dėl paveikslėlio rodymo, kuriame rodoma smurtinė scena. Gali būti, kad ir partijai, kuri įkėlė, turėtų būti pareikšti kaltinimai.

atviras

atviras portretas
satanizmas.

Atminkite visi!

Atminkite visi! portretas
Jei jus uz ka nors agituoja valdzia - darykite tiksliai priesingai! Ir su viskuo,ne tik pilietybemis.

Labai

Labai portretas
tiksliai atspindi nudiena paveikslas! Vaikas srutose - mama internete.

Hanibalas

Hanibalas portretas
Jei ir galima ką kvailesnio tai tik toji partija su savo Žalimu sugalvoti ... Tai tikrai sugalvos

Teisybės dėlei

Teisybės dėlei portretas
Jei tai būtų rūkstančios suktinės Danielęs rankose su jos pavojingoje situacijoje atsidūrusios atžalos nuotrauka, tai atrodytų visai įtikinamai.

D.

D. portretas
JOKIŲ pilietybių "išsaugojimų", prisiekiantiems svetimoms valstybėms, - nes paskui jie gali su kitos valstybės kariuomene ateiti "tvarkos daryti" ar nešti "laisvę" dronų, raketų, bombų ar tankų pavidalu į Lietuvą . NE . JOKIŲ "DVIGUBŲ" ar "keliagubų" PILIETYBIŲ. IŠSIŽADĖJAI, IŠDAVEI SAVO GIMTINĘ, TAI IR SĖDĖK TEN, KUR ESI, RINK VALDŽIĄ TAI ŠALIAI, KURIOS PILIETIS "PATAPAI",NES ATSISAKEI S A V O N O R U LIETUVOS PILIETYBĖS. Su Lietuvos Respublikos piliečio pasu visur galima gyventi, dirbti, kurti, gimdyti,- niekas niekam to nedraudžia. O jei SAVANORIŠKAI dėl :ilgesnio pinigo" atsisakei įgimtosios pilietybės, tai TIKRAI NESI VERTAS BŪTI LIETUVOS PILIEČIU. NE, ir taškas !

cha ...tai kad tas Laisves partijos narkomanu kandidatas

cha ...tai kad tas Laisves partijos narkomanu kandidatas  portretas
y prerzidentus yra lygiai toks pats pusdurnis LGBTQ istas kaip ir visa jo komanda ,

Tokiu

Tokiu portretas
reklamu pilna vaikpisiu Balenciagoje. Zelenskis apdovanojo auksciausiu UA ordinu jos ikureja! Nenustebsiu,jei ir musu valdzios broliaujasi su ta pasauline pedofilu saika.

Galerijos

Daugiau straipsnių