Regionų partija nusprendė tęsti derybas su „darbiečiais“ dėl jungimosi

Lietuvos regionų partija šeštadienį vykusiame tarybos posėdyje nusprendė tęsti derybas su Darbo partija dėl politinių jėgų jungimosi.

„Gavome pritarimą derėtis, sudarėme derybinę grupę, patvirtinome programų sujungimo grupę, (...) patvirtinome raudonas linijas-gaires derėjimuisi su Darbo partija“, – BNS sakė partijos pirmininkas Jonas Pinskus.

Jis teigė matantis vienintelį kelią – „darbiečiai“ prisijungia prie Regionų partijos, pastaroji išlaiko savo pavadinimą, logotipą, o Darbo partija, kaip juridinis asmuo, išnyksta.

„Tie sprendimai turi būti daromi labai operatyviai ir greitai, nes laiko nėra daug“, – sakė J. Pinskus.

Dėl jungimosi prie Regionų partijos „darbiečiai“ savo taryboje spręs pirmadienį.

„Kamuolys dabar Darbo partijos pusėje“, – kalbėjo J. Pinskus.

Apie galimą Regionų partijos ir „darbiečių“ jungimąsi trečiadienio vakarą pranešė partijos vadovo pareigas palikęs Andrius Mazuronis.

Pokyčių Darbo partija siekia po nesėkmingų prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimų.

Pirminiais Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, EP rinkimuose Darbo partija surinko 1,63 proc. arba 11,2 tūkst. balsų ir mandatų negavo. Tuo metu Lietuvos regionų partija EP rinkimuose surinko 5,15 proc. arba 35,6 tūkst. balsų, tačiau taip pat liko be mandato.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prarūgę agurkai

Prarūgę agurkai portretas
Diktatoriukštė ir jos šunėkas. Jei du grabus sujungsi Egipto piramidė nesigaus. Vertėtų prisimint ir tai kad jei ne europos fondų pinigai širvintos atrodytų kaip kala.y.iškės su vienu bomžu ir vienu alaus kiosku, kuriame galimai kebabus roastintu ir šamarliaka pilstytų tie patys

Veislė traukia veislę.

Veislė traukia veislę. portretas
Šunišką.Tfu...

Petrutė

Petrutė portretas
Abu siaubingi ,nulaižys putkai subinę,kai užpuls .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių