Nacionalinei teismų administracijai antrą kadenciją vadovaus N. Kaminskienė

  • Teksto dydis:

Nacionalinei teismų administracijai (NTA) antrą penkerių metų kadenciją vadovaus Natalija Kaminskienė.

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo pirmininkei Danguolei Bublienei ją paskyrus į šias pareigas, N. Kaminskienė NTA vadovauja nuo pirmadienio.

N. Kaminskienė žada siekti, jog Lietuvos teismų sistemos institucijos veiktų efektyviai, būtų užtikrintas eismų ir teisėjų nepriklausomumas, teismų organizacinis savarankiškumas.

„Ateinančių penkerių metų institucijos veikimo vizija išlieka ta pati: NTA – pasitikėjimą ir tarptautinį pripažinimą pelniusi organizacija, kuri novatoriškai, tikslingai ir atvirai dirba visuomenei, teismų sistemai“, – pranešime cituojama naujoji vadovė.

Ji taip pat teigė dėmesį ketinanti skirti NTA darbuotojams, paslaugų kokybei, inovacijoms, teismų atvirumui ir pažangiai vadybai.

Anot NTA direktorės, svarbu, kad administracijoje dirbtų aukštos kvalifikacijos, įsitraukę, pasiruošę darbui su skaitmeniniais įrankiais ir analitinių gebėjimų turintys specialistai.

Pasak N. Kaminskienės, prioritetu išlieka ir teikiamų paslaugų kokybės tobulinimas. Administracijos komanda turi užtikrinti, kad į klientą orientuotos paslaugos būtų kokybiškos, patikimos, teikiamos laiku ir skaitmeniniu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių