Darbo partija K.Kriščiūnui inicijuoja interpeliaciją

Darbo partijos frakcija miesto taryboje pradėjo rinkti parašus po interpeliacija Kauno vicemerui Kęstučiui Kriščiūnui, kuris mėnesį praleis belangėje.

„Tai natūrali mūsų reakcija į pastarųjų dienų įvykius. Jeigu vicemeras mėnesį poilsiaus įstatymų numatyta tvarka, jį turi kažkas pakeisti“, – šyptelėjo Darbo partijos frakcijos seniūnas Gintaras Jonas Furmanavičius.

Pasak jo, interpeliacija jau aptarta su visomis opozicinėmis partijomis. Vis dėlto, darbietis neatskleidė, kurios politinės jėgos pasisako už K.Kriščiūno atstatydinimą.

G.J.Furmanavičiaus nuomone, dėl jo likimo turėtų spręsti ir valdančiojoje koalicijoje daugumą turintys konservatoriai. „K.Kriščiūnas – ne tas žmogus, kuris pats atsistatydintų. Juokas pro ašaras, kaip jis neadekvačiai vertina savo situaciją išvedamas iš teismo. Tarsi dar vienas Chodorkovskis Kaune būtų atsiradęs“, – ironizavo G.J.Furmanavičius.

Pasak jo, opozicija dar prieš Naujus metus buvo sutarusi dėl interpeliacijos socialdemokratų deleguotam vicemerui. Tuomet aiškios pozicijos neišsakė valdantieji konservatoriai.

Pasiteiravus, ar darbiečiai ketina užimti socialdemokratų vietą valdančiojoje daugumoje, G.J.Furmanavičius tokios galimybės neatmetė. „Pamatėme, kad galime miestui duoti naujų idėjų. jeigu valdantieji mus pakviestų, tikrai esame pasiruošę prisijungti“, – sakė Darbo partijos frakcijos seniūnas.


Šiame straipsnyje: Darbo partijaKriščiūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
sveikiname ir palaikome geras idėjas.

BRRRR

BRRRR portretas
ne chodorkovskis o PŪLINYS

Koks naglas

Koks naglas portretas
Žinom mes tas EBSV idėjas. Pakaks jau.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių