Dėl šalčio – virtinė vandentiekio avarijų

Visą savaitgalį Lietuvoje dėl didelio speigo šalo vandentiekio ir nuotekų tinklai. „City Service“ avarinė tarnyba per dvi savaitgalio dienas užregistravo 945 pranešimų. Kaune apie šilumos ir karšto vandens sistemų sutrikimus bendrovė gavo 183 pranešimus.

Skambučių srautas, palyginti su praėjusiu savaitgaliu, išaugo 45 procentais. Sulaukus daugiau skambučių, savaitgalį į darbą buvo iškviesti papildomi darbuotojai. Dėl didelio skambučių srauto žmonėms ne iš karto pavyko prisiskambinti.

Pasak „City Service“ pastatų ūkio valdymo departamento direktoriaus Tado Misevičiaus, savaitgalį budėję avarinės tarnybos darbuotojai daugiausia skubėjo tvarkyti sutrikusios šilumos, karšto ir šalto vandens vamzdynų veiklos. Taip pat užregistruota pranešimų apie užšalusius nuotekų tinklus bei užsikimšusią kanalizaciją.  Užšalę vamzdynai buvo atšildomi naudojantis specialiais įrankiais, kai kur buvo keičiamos užšalusios vamzdynų atkarpos.

Pirmadienio vidurdienį darbai dar vyko maždaug 60 vietų, iš kurių pranešimus apie gedimus bendrovė gavo praėjusį savaitygalį.


Šiame straipsnyje: šaltisvandentiekis

NAUJAUSI KOMENTARAI

atsakykit geriau

atsakykit geriau portretas
kada ijungsit senamiestyje salta vandeni?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių