Klaipėdos moterims - gėlės iš pareigūnų

Uostamiesčio moteris Kovo 8-osios rytą stebino ir kelių policijos pareigūnai.

Vairuojančių dailiosios lyties atstovių veiduose iškart atsirasdavo šypsena, kuomet jas sustabdę kelių policijos patruliai užuot paprašę dokumentų, joms įteikdavo geltonų tulpių puokštę

Tarptautinės moters dienos proga tokią akciją uostamiesčio pareigūnai rengia jau ne pirmus metus. Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis teigė, jog ši iniciatyva kažkam gali pasirodyti banali, tačiau net ir tokia maža smulkmena, kaip gėlės iš uniformuoto vyro, visuomet praskaidrina kiekvienos moters dieną.

Tiesa, šiemet gėles pareigūnai dalino ne tik vairuotojoms, bet ir praeivėms gatvėje bei kitoms eismo dalyvėms.

Akcijos metu vienas ekipažas iš viso išdalino daugiau nei 400 tulpių. Be gėlių, moterims pareigūnai dovanojo ir įvairius nemokamų paslaugų kuponus, kuriuos, kaip akcijos rėmėjas įsteigė, vienas prekybos tinklas.


Šiame straipsnyje: Moters dienagėlėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Edgaras

Edgaras portretas
labai faina akcija ejau pro sali taip idomiai buvo pamatyti zmoniu reakcija :) smagu ir grazios sventes mielos moterys :)

cat

cat portretas
Tikri vyrai kiek pamenu visada moteris sveikina kovo 8.

Nenzo

Nenzo portretas
Sadowski, A.F. and G.F. Cobb, "National Weather Service Public Forecast Verification April 1972 to March 1973 Summary," NOAA Technical Memorandum: NWS-FCST-21, June
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių