Klaipėdos savivaldybėje padaugės valdininkų

Uostamiesčio valdininkų gretos vėl plečiasi – miesto tarybos nariai ketvirtadienį leido Klaipėdos savivaldybėje įsteigti dar 9 naujus etatus.

Darbuotojų juos užimti bus ieškoma jau nuo vasario 1-osios.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė teigė, jog iš administracijos padalinių vadovų buvo gauta prašymų dėl papildomų 23 etatų savivaldybėje.

„Visus prašymus peržiūrėjome, įvertinome ir prašome leisti maksimalų etatų skaičių padidinti tik devyniais“, - į politikus kreipėsi J.Simonavičiūtė.

Aštuoni etatai bus įsteigti Viešosios tvarkos skyriuje, nes jis ilgainiui turėtų tapti tikra municipalinė policija.

Vienas etatas bus steigiamas Urbanistinės plėtros skyriuje – naujo darbuotojo reikia atlikti bendrojo plano sprendinių monitoringą.

„Praėjusiais metais šiai paslaugai atlikti miesto biudžete buvo skirta apie 100 tūkst. litų, todėl paslaugą galėjome pirkti. Šiemet finansavimas sumažintas iki 30 tūkst. litų, todėl optimaliausia būtų priimti darbuotoją“, - aiškino J.Simonavičiūtė.

Devynių naujų darbuotojų atlyginimams ir socialinėms įmokoms per metus reikės apie 273 tūkst. litų.

Nuo vasario 1 dienos didžiausias leistinas etatų skaičius Klaipėdos savivaldybėje bus 385,5.

Tačiau nuo kitų metų pradžios bus panaikintos keturios pareigybės, kurios terminuotai buvo įsteigtos Socialinės paramos skyriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darmoedas

Darmoedas portretas
Welcome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nijolė

Nijolė portretas
Ot blyn,geras vaizdelis.Žmonių Klaipedos mieste mažėja(emigruoja),o valdininkų gretos didėja.Užtat ir neužtenka pinigų pensijoms didinti,nėra galimybės sugrąžinti vaiko skatikus ir t.t.Brudai mūsų valdžia.

Potencalus valdininkas

Potencalus valdininkas portretas
Nu blyn greičiau statykit naujus savivaldybės rūmus, o tai kur man reikės gauti kabinetą, senojoje ir taip jau nėra kur apsisukti, kokia čia skan betvarkė, pinigų nejau nėra
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių