Susitvarkęs su higienos problemomis, restoranas „Villon“ vėl veikia

Ketvirtadienį viešbučio „Le Meridien Vilnius“ svečiams vėl savo duris atvėrė „Villon“ restoranas, kuris buvo priverstas nutraukti savo veiklą dėl Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos nustatytų pažeidimų.

Restorano veikla ypač svarbi prieš artėjanti Europos krepšinio čempionatą, nes  jame žada apsistoti sporto renginio dalyviai.

Restorano svečiai prabangiame viešbutyje ruošiamu maistu negalėjo džiaugtis porą dienų. Tačiau „Le Meridien Vilnius“ marketingo vadybininkė Laima Taurinskaitė teigė, kad iš svečių nusiskundimų nebuvo sulaukta. „Jiems maistą tiekėme iš trečiųjų šalių“, - sakė viešbučio atstovė.

Detalių, kaip per porą dienų buvo sutvarkyta ar patobulinta restorano virtuvė, marketingo vadybininkė atskleisti nenorėjo.

Prieš porą dienų Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba privertė viešbutį uždaryti restorano virtuvę dėl rastų pažeidimų. Maitinimo įstaigų veikla besirūpinanti įstaiga skelbė, kad restorano virtuvėje buvo neišvengta kryžminės taršos, užšaldytas maistas atšildomas aplinkos temperatūroje, nesilaikoma šaldytuve laikomo maisto taisyklių. Restorane buvo nekokybiškai valomi maisto gaminimo įrankiai.

Ištyrus nuoplovų mėginius nuo virtuvės baldų paviršių buvo rasta koliforminių bakterijų. „Le Meridien Vilnius“ buvo skirta 800 litų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių