19-metė lietuvaitė paskelbė aukcioną savo nekaltybei parduoti

Aštuoniolikmetė Rumunijos studentė, neseniai Vokietijos aukcione už 10 tūkstančių eurų pardavusi savo nekaltybę, kad galėtų susimokėti už mokslus universitete, sulaukė pasekėjos Lietuvoje.

Šeštadienį viename Lietuvos dienraštyje išspausdintame skelbime nekaltybę siūlo pirkti 19 metų mergina.

"Noriu mokytis, bet tėvai negali sumokėti už mokslus. Įkvėpta mergaitės iš Rumunijos, nutariau parduoti savo nekaltybę... Atsiduosiu tam, kas pasiūlys daugiau pinigų, nes dabar man jų reikia labiau nei bet kada...", - rašoma skelbime.

Jame taip pat nurodomas elektroninio pašto adresas.

Užsienio žiniasklaida plačiai aprašė rumunės Alinos Percea, kuri savo pirmąją naktį už 10 tūkstančių eurų padavė 45 metų Italijos verslininkui, istoriją.

Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad nemažą dalį šios sumos A.Percea gali tekti sumokėti mokesčių inspektoriams, nes šie rumunės poelgį prilygino prostitucijai. Vokietijoje prostitucija legalizuota, tačiau pajamos iš prostitucijos apmokestinamos.


Šiame straipsnyje: prostitucijamokslainekaltybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

žulikas

žulikas portretas
štai tau aukštojo mokslo reforma... nekaltybę tenka parduoti

t

t portretas
Kaip mergom lengva, ypac jei celacka islaikei iki 18, pasi... ir babkiu turi normaliai. Na o dar sako kad jos ne prostitutes, kaip matom visu ju tokia prigimtis. Kaip anegdote,: damy delitsa na tri grupy, dam, nedam i dam tolko ne vam. Atleiskit kad rusiskai, bet Lietuvisko vertimo nera.

mergaite nedaryk to

mergaite nedaryk to portretas
siaubingas pasirinkimas
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių