Automobilio kuro bake aptiko dešrelių ir vištų šlaunelių

Savaitgalį Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai aptiko ne tik „šokoladinių cigarečių“, bet ir kontrabanda gabenamų maisto produktų – dešrelių ir vištų šlaunelių.

Anot muitinės pranešimo, šeštadienio rytą į Lavoriškių kelio postą iš Baltarusijos atvykęs lengvasis VW automobilis, vairuojamas Lietuvos pilietės, pasuko į žaliąjį kanalą. Vairuotoja teigė, kad negabena jokių draudžiamų ar apmokestinamų prekių.

Muitinės pareigūnai, įtarę, kad automobilyje esančiose talpose gali būti slepiamos cigaretės, nutarė patikrinti automobilį detaliai. Automobilio apžiūra muitininkus nustebino – iš stacionaraus kuro bako jie ištraukė šiukšlių maišą, kuriame buvo paslėpta 12 kg dešrelių bei 10 kg vištų šlaunelių. Nuo muitinės kontrolės slepiami mėsos gaminiai ir automobilis buvo sulaikyti. Pažeidėjai surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas.

Vilniaus pašto poste muitinės kinologai, tikrindami pašto siuntas į Angliją, vienoje jų aptiko kaip šokolado plytelės supakuotas cigaretes. Iš viso siuntoje aptikta 300 pakelių cigarečių, pažymėtų baltarusiškomis banderolėmis. Trys blokai kontrabandinių cigarečių buvo suvynioti į maistinę aliuminio foliją, o visos kartoninio įpakavimo sienelės buvo prikimštos šokolado plytelių „Olympia“ ir „Americana“. Siunta sulaikyta, atliekamas tolesnis tyrimas.


Šiame straipsnyje: kontrabandamuitinėdešrelės

NAUJAUSI KOMENTARAI

per urodus konservus

per urodus konservus portretas
ot laikai,zmones jau mesa ir duona perkasi svetur

ir

ir portretas
sasyskos padangose

prakeikta

prakeikta portretas
laisva litwa
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių