Britų premjeras po riaušių žada patraukti „šiuos banditus atsakomybėn“

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Keiras Starmeris pažadėjo „padaryti viską, kad šie banditai būtų kuo greičiau patraukti atsakomybėn“, smurtui išplitus po šalį sukrėtusio trijų mažamečių mergaičių nužudymo Sautporto mieste.

Premjeras sakė žurnalistams, kad pastarosiomis dienomis buvo daug bendradarbiaujama su policija ir teisingumo sistema, siekiant „užtikrinti, kad būtų imtasi būtinų teisėsaugos priemonių“.

Tai reiškia, kad sistema gali „labai greitai atlikti areštus, pateikti kaltinimus, skirti kardomąjį kalinimą, suėmimą ir apkaltinamąjį nuosprendį“.

Pažymėdamas, kad pats buvo šios sistemos dalimi, kai vadovavo prokuratūrai, jis pridūrė: „Esu pasiryžęs padaryti viską, ko reikia, kad šie banditai būtų kuo greičiau patraukti baudžiamojon atsakomybėn."

Šeštadienį Anglijos ir Šiaurės Airijos miestuose ir miesteliuose įvyko prieš imigraciją nusiteikusių demonstrantų ir protestuotojų susirėmimai, buvo užpulti ir sužeisti policijos pareigūnai. Apie 90 žmonių buvo suimti po susirėmimų, kilusių kraštutinių dešiniųjų mitinguose daugelyje vietų, įskaitant Liverpulį, Mančesterį, Bristolį, Blakpulą ir Halą, taip pat Belfastą Šiaurės Airijoje.

Pastarųjų kelių dienų smurtinių incidentų virtinė prasidėjo antradienį Sautporto mieste, kai šokių mokykloje vykusiame teminiame Taylor Swift vakarėlyje peiliu buvo užpultos trys mergaitės.

K. Starmeris apkaltino „banditus“ „užgrobus“ tautos sielvartą, kad „sėtų neapykantą“, ir paskelbė naujas priemones, leidžiančias dalytis žvalgybine informacija, plačiau taikyti veidų atpažinimo technologijas ir skelbti baudžiamuosius įsakymus dėl nusikalstamo elgesio, kuriais siekiama apriboti riaušes sukėlusių asmenų galimybes keliauti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas nacistine kiaule gali buti pakartas ant Towerio boksto. Pirmyn Anglijos patrijotai NAIKINTI isgamas davedusius Anglija iki isnykimo. MIRTIS leiboristams, toriams ir visiems taip vad. aristokratams.

Priežastis?

Priežastis? portretas
Žaliavas per pigiai ėmė?

muslimatizacija

muslimatizacija portretas
pasaulio rykste krikscionybei ,kuria valdo jankiai europoje .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių