Bute – 13 tonų šiukšlių ir lavonas

Ispanijos pietuose Granados miesto valymo tarnybai teko tikrai makabriškas darbas – išvežti iš vienos pagyvenusios moters buto 13 tonų šiukšlių, tarp kurių buvo ir jos gana senokai dingusio brolio kūno likučiai.

 

Granados gatvelės ir joje stovinčio daugiabučio gyventojai jau seniai įtarė, kad pirmame aukšte gyvenanti pagyvenusi moteris turi psichikos problemų, bet į policiją jie kreipėsi tik kai dvokas iš buto apačioje pasidarė tikrai nebepakenčiamas.

Policija ir socialinės tarnybos išvežė buto savininkę ir iškvietė miesto valytojus. Kai jie pradėjo krauti šiukšles į mašinas atrado ir gerokai suirusį buto savininkės brolio kūną. Palaikus apžiūrėjo policija ir jie buvo išvežti į morgą.

„Tada toliau valėme ir dirbome tris dienas. Prireikė devynių šiukšliavežių, išvežėme apie 13 tonų atliekų. Visas būstas buvo pripildyta šiukšlių iki pat lubų“, – pasakojo „Inagros“ brigadininkas Juan Medina.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Toks daiktų kaupimas ir nevalyvumas vadinamas Diogeno arba Pliuškino sindromu. Labai retais atvejais senyvo amžiaus žmonės ima liguistai kaupti visokį šlamštą ir net gyvūnus.

„Kartą, kai keičiau baldus, ta moteris ir jos brolis paprašė, kad juos atiduočiau. Pasakiau, kad gali imti viską, kas jiems patinka, bet tada nepagalvojau, kad jai Diogeno sindromas“, – teigė kaimynas.

Granados miesto valymo tarnybos darbuotojams teko ne tik iškrauti ir išvežti iš dvokiančio buto gausybę senų daiktų ir šiukšlių, bet ir gerai išplauti ir dezinfekuoti patalpą, kad išnyktų kvapai ir užkrato pavojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Natali

Natali  portretas
Kaip mirė kaimynas 3 kambarių butą išvalyti reikėjo 4 šiukšlių išvežimo mašinų

elena

elena portretas
kokio didumo turi buti namas jeigu buvo 13 tonu siuksliu

E.

E. portretas
Perskaičiau pavadinimą, pamaniau, kad apie Landsbergį ir daug tonų šiukšlių seime. Pasirodo, tai ese apie gyvenimą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių