D. Trumpas mano, kad J. Bidenas liks prezidento rinkimų kovoje

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų respublikonas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) interviu pirmadienio vakarą sakė, kad, jo manymu, prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) liks rinkimų kovoje nepaisant raginimų pasitraukti dėl susirūpinimo jo psichine būkle.

„Manau, kad jis, žinote, gali ir likti“, – teigė D. Trumpas Seanui Hannity (Šonui Haničiui) televizijoje „Fox News“, duodamas pirmąjį interviu po prasto J. Bidenas pasirodymo praėjusio mėnesio pabaigoje vykusiuose prezidento rinkimų debatuose.

„Jis turi ego ir nenori pasitraukti“, – sakė D. Trumpas.

Respublikonų eksprezidentas taip pat pirmą kartą išsamiai papasakojo apie televizijos CNN surengtus debatus Atlantoje, kurių metu J. Bidenas dažnai prarasdavo minčių eigą ir kartais kalbėjo nenuosekliai, atrodė apstulbęs.

„Tai buvo keistoki debatai, nes jau pirmomis minutėmis jo pateikiami atsakymai [...] nebuvo itin logiški“, – teigė D. Trumpas.

D. Trumpas sakė, kad kalbėdamas sąmoningai nežiūrėjo į J. Bideną.

„Porą kartų žvilgtelėjau į jį, kai jis ėmė duoti tikrai blogus atsakymus, – teigė D. Trumpas. – Tai net nebuvo atsakymai. Tai buvo tik kartu einantys žodžiai, kurie neturėjo jokios reikšmės ar prasmės.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentarijus

Komentarijus portretas
Abiem į pensiją anūkų supti jau laikas. Ant vaistų tik gyvi spėju. Reikia šviežių smegenų su naujom mintim nes dabartinė sistema jau susenus ir netinkama. Taip pat ir ekonomika su pinigais.

Paf

Paf portretas
Du diedukai nusprendė pasimušti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių