K. Middleton užsiminė apie galimą sugrįžimą į viešumą: išvysime jau šį savaitgalį?

  • Teksto dydis:

Kate Middleton užsiminė apie galimą sugrįžimą į viešąjį gyvenimą jau šį savaitgalį, pranešama užsienio portale „Independent“.

Remiantis pranešimais, Velso princesė gali „svarstyti“ netikėtą pasirodymą kasmetiniame karaliaus gimtadienio parade šeštadienį, birželio 15 d.

Tai įvyko po to, kai ji nuoširdžiai atsiprašė, kad praėjusį savaitgalį praleido paskutinę „Trooping the Color“ repeticiją, žinomą kaip „Pulkininko apžvalga“.

Velso princesė, kuri yra Airijos gvardijos garbės pulkininkė, rašė: „Prašau atsiprašyti viso pulko, tačiau tikiuosi, kad labai greitai galėsiu dar kartą atstovauti jums visiems“.

Tuo tarpu, princas Viljamas antradienį viešėjo Velse. Norėdamas sužinoti apie jūros dumblių pramonės naujoves, juokaudamas paaiškino, kaip gavo vadinamąjį Hario Poterio randą.

Jis tai padarė paklaustas, ar žaidžia golfą, tada paaiškino, kad paskutinį kartą, kai tai darė, buvo susižeidęs galvą, o tai dabar jo mintyse prilygsta garsiajam Hario Poterio žaibo randui. Taip pat sakė, kad nuo to laiko niekada nežaidė tokio sporto, o nelaimingas atsitikimas įvyko dar vaikystėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik  portretas
m? del sioje visuomeneje uzgrobtu satanizmo kai tapo gan populiarus posakis eini i vaistyne nebuk durnas as visa gyvenima tikedavau zmonemis ko pasekoje teko nukentet ir kai man netoli 90m o vaistu reik nes nepaeinu gyvenam su zmona is min bet ji dar vaiksto usprasiau vaistu kreves 97 vaistyneje ir sutareme 20p nuolaida ju kaina 22e su centais kai zmona nuvyko si vaistininke apgavo 14c nuolaida kai paskambinau 719596 tuo paciu balseliu pamirso savo zodzius ir atjunge pokalbi si konkurencija leidzia parduoti savo sazine paciam velniui taip dyksta melagiu saika pradedant nuo jav faucy parazitu z ppp=0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių