Krepšinio čempionato finalą prezidentė stebi su Ispanijos karaliumi

  • Teksto dydis:

Prieš sekmadienį vyksiantį Europos krepšinio čempionato finalą Lilyje (Prancūzija) prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Ispanijos karaliumi Felipe VI.

Kaip pranešė prezidentės spaudos tarnyba, dvišalio susitikimo metu prezidentė ir Ispanijos karalius kalbėjo apie tuomet dar tik artėjantį finalą, kuriame žaidžia Lietuvos ir Ispanijos rinktinės. Jie aptarė pabėgėlių krizę Europoje ir būtinybę Europos Sąjungos šalims būti solidarioms. Taip pat kalbėjo apie Katalonijoje rugsėjo mėnesį įvyksiančius rinkimus.

Prezidentė ir Ispanijos karalius taip pat buvo susitikę per „EuroBasket2011“ finalą Kaune, kuriame Ispanijos ir Prancūzijos rinktinės kovojo dėl Europos čempionų titulo.

Lietuvos krepšininkų palaikyti atvykusi prezidentė žurnalistams sakė, kad Lietuvos rinktinės žaidimas jai kelia pasididžiavimą Lietuva.

„Tai yra labai svarbu – Lietuvai tai yra vienybės ženklas, pasididžiavimo ir kolektyvinio žaidimo pavyzdys. Matome komandą, kurios kiekvienas narys yra lygus, kiekvienas žaidžia kaip svarbiausias narys, kiekvienas vienas kitam padeda. Ir būtent todėl, kad yra didžiulis noras ir pagalba vienas kitam, mes laimime“, – prieš finalą kalbėjo D.Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
Salikas ne i tema . Bet svarbu raudona yra.

tam Geriau

tam Geriau portretas
o tau būtų geriau savo santykius su žmona (vyru) sureguliuoti. Ko kišiesi ten, kur tau nepriklauso? Nori pasirodyti kandus? O pasirodei chamas.

Geriau

Geriau portretas
su kokiu būsimu savo vyru stebėtų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių