Norvegija nuo gegužės 29-osios uždraus atvykti į šalį rusų turistams

Norvegija nuo gegužės 29-osios nebeįsileis į šalį rusų, norinčių atvykti turistiniais ar kitais „nebūtinais“ tikslais, ketvirtadienį pranešė vyriausybė.

Kaip pažymima jos tinklalapyje paskelbtame pranešime, šis pokytis palies rusus, turinčius vizas, iki 2022 metų pavasario išduotas Norvegijos arba kitos Šengeno erdvės valstybės.

„Sprendimas sugriežtinti atvykimo taisykles atitinka Norvegijos požiūrį remti sąjungininkus ir partnerius, kurie priešinasi neteisėtam Rusijos agresijos karui prieš Ukrainą“, – sakė Norvegijos teisingumo ministrė Emilie Enger Mehl (Emili Enger Mel).

Į šalį galės įvažiuoti tik tie Rusijos piliečiai, kurie lanko Norvegijoje gyvenančius artimus giminaičius, taip pat rusai, kurie dirbs ar studijuos Norvegijoje ar kitose Šengeno šalyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuolės

Šaunuolės portretas
tos valstybes kurios pripažįsta Palestinos valstybę, nors žydams tai nepatinka, bet turės patikti ,nes ir jie neturėjo valstybingumo ,klajoklių tautelė kuri seka senas pasakas.

To klausimui

To klausimui portretas
Žydų nemėgsta tie, kurie jaučiasi kvailesni už juos, o rusų dėl to, kad sukėlė ir palaiko karą prieš Ukrainą. Учись студент!

Klausimui

Klausimui portretas
Ir man labai idomu kodel VISAM pasaulyje taip nemegsta zydu (sionistu )? Ir ko daugiau nemegsta zydu ar rusu ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių