Sakartvele nežinomas geradaris skyrė kovos su COVID-19 fondui 31 mln. dolerių

Į Sakartvelo vyriausybės iniciatyva sukurtą kovos su COVID-19 fondą nežinomas donoras ketvirtadienio naktį pervedė 100 mln. larių (28,5 mln. eurų, 31 mln. dolerių).

Kaip pranešė šalies televizija 1TV, trečiadienį fonde „StopCov“ buvo 23 mln. larių (6,4 mln. eurų, 7 mln. dolerių), o dabar – 124 543 899 lariai (35,9 mln. eurų, 39 mln. dolerių).

Pagal vieną iš televizijos pateiktų versijų, kuri išplito socialiniuose tinkluose, 100 mln. larių skyrė šalies valdančiosios partijos „Sakartvelo svajonė“ pirmininkas, milijardierius ekspremjeras Bidzina Ivanišvilis, tačiau oficialios tai patvirtinančios informacijos kol kas nėra.

Anksčiau vyriausybės nariai, parlamentarai, taip pat prezidentė Salomė Zurabišvili skelbė, kad kas mėnesį į kovos su COVID-19 fondą perves trečdalį savo atlyginimo.

Svarbiausias fondo „StopCov“ tikslas yra pagalbos teikimas pažeidžiamoms visuomenės grupėms per koronavirusinės infekcijos protrūkį. Fondui gali aukoti ir organizacijos, ir paprasti žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nigga

Nigga portretas
o Hajestane ar Madyare nera geradarių? Dar Doičlende

Doleris

Doleris portretas
O mūsų Marijos žemėje piniguočių nebeliko? Visi karantine pasislėpę ikrus šaukštais kabina? Kai ant raudono kilimo, tai visi VIPai, o kai paremti neatlygintinai, tai tada į krūmus.

Norfa

Norfa portretas
O pas mus Mockus su Numa ka skyre kelis tukstantelius.... vargsiukai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių