Žurnalistas ragina „užkariauti“ Baltijos šalis

Skandalingai pagarsėjęs žurnalistas, judėjimo "Tėvynė-Didžioji Rusija" lyderis Michailas Leontjevas, tai pareiškė būdamas per Nižnij Novgorodo ekspertų klubo, skirto patriotinių judėjimų Rusijoje vystymui, posėdį.

"Baltijos respublikų nepriklausomybė pasirodė nepagrįsta, - pareiškė M. Leontjevas. - Didžioji dauguma etninio vietinio elektorato - tai nacistai. O nacistai - tai žmonės, su kuriais normalus pokalbis ir normalių teisių suteikimas jiems yra neįmanomi. Tai žmonės, kuriuos reikia šaudyti. Kulka - vienintelis argumentas nacistams. Ir jie sulauks, kai mūsų tankai ims rikiuotis Rygoje."

Nižnij Novgorode gruodžio 15 d. vykusiame suvažiavime M.Leontjevo pasisakymo tema buvo "nacionalinis nusikalstamumas". Žurnalisto nuomone, kova su juo - tai valstybės saugumo klausimas. „Lyginant su slavų, nacionaliniai banditai niekuo neprasikalto, bet taip susiklostė gyvenimas, kad jie turi būti kitoje pusėje ", - sakė M. Leontjevas. Skandalingai pagarsėjusio žurnalisto manymu, kovojant su šiuo reiškiniu, būtina sąžiningai apie tai kalbėti per visuomenės informavimo priemones.

M. Leontjevas ragina represijomis kovoti su pogromais. "Reikia tik spausti baisia jėga - ir viskas", - nurodė žurnalistas. Jis paminėjo ir karą Čečėnijoje. "Karas dar nesibaigė, - sakė jis. - Jis pasibaigs tik tada, kai į Grozną sugrįš jį palikė rusai."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių