Rusijos ambasada Prahoje aptaškyta „krauju“

  • Teksto dydis:

Po išvakarėse rusų surengto masinio Ukrainos apšaudymo raketomis, antradienį Rusijos ambasados Prahoje pastatas buvo aptaškytas kraujo spalvos skysčiu.

Naujienų agentūra „Ukrinform“ pranešė, kad šios akcijos nuotraukos ir filmuota medžiaga buvo paskelbtos socialiniame tinkle „X“.

Vaizdo įraše matyti du asmenys – vyras ir moteris, – ant pakylos ir stalo priešais įėjimą į Rusijos ambasadą išpilantys du kibirus raudono skysčio. Socialiniame tinkle parašyta, kad kibiruose buvo pomidorų padažas.

Ištuštinus kibirus, prie poros priėjo teisėsaugos pareigūnai.

Pranešama, kad liepos 8 d. Rusijos Federacija smogė Kyjivo vaikų ligoninei, kurioje gydomi vaikai iš visos Ukrainos. Daugelis šalių jau pasmerkė šį pasibaisėtiną nusikaltimą, o JT Saugumo Taryboje liepos 9 d. įvyks specialusis posėdis šiam klausimui aptarti.


Šiame straipsnyje: RusijaČekijaambasadaprotestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas provokuoja jei ne sionsatanystai tai ju braizas nuo berijos laiku ss

Taip. Tiesos nenuslepsi

Taip. Tiesos nenuslepsi portretas
Raketa nufilmuota. Sugriautos ligonines Korpusas buvo neveikiantis. Kruvini žmones tai tie patis aktoriai iš Bučios. O grandis įvairių žmonių su plytom ar vandeniu tai visiškas CIRKAS. Keista, bet yra tokių DEBILU kurie vis dar tiki 404 Ukrainos Propagandonu...

Anonimas

Anonimas portretas
PASIILGO RUSIJOS TANKŲ...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių