Siaubas Adrijos jūros pakrantėje: trenkęs žaibas sužalojo tris žmones

  • Teksto dydis:

Italijos Adrijos jūros pakrantėje žaibui šeštadienį trenkus į paplūdimį, kuriame buvo daug poilsiautojų, buvo sužeisti trys žmonės, vienas iš jų – sunkiai, praneša vietos žiniasklaida.

Žaibas į paplūdimio ruožą netoli Alba Adriatikos miesto centriniame Abrucų regione trenkė iškart po vidurdienio, pranešė naujienų agentūra ANSA, kuri nurodė, kad paplūdimyje tuo metu buvo daug žmonių, nors dangus buvo apsiniaukęs ir vietomis lijo.

Socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose matyti skubios pagalbos tarnybos darbuotojai, paplūdimyje susibūrę aplink, regis, ant neštuvų gulinčią moterį.

ANSA pranešė, kad nukentėjo trys moterys, labiausiai iš jų – vietos gyventoja, kuri patyrė širdies smūgį ir buvo medikų atgaivinta paplūdimyje. Ji sraigtasparniu buvo nugabenta į netoliese esančią ligoninę, kur yra gydoma reanimacijos skyriuje.

Antroji nukentėjusioji, kuri, ANSA duomenimis, yra belgė, laikinai prarado kojų jautrumą ir taip pat gydoma ligoninėje, kaip ir trečioji moteris, kuriai taip pat buvo paralyžiuota viena koja.

Naujienų agentūrai AFP su vietos institucijomis kol kas nepavyko susisiekti.

Ankstesniuose žiniasklaidos pranešimuose buvo minima iki septynių nukentėjusiųjų nuo žaibo.

Civilinės saugos departamentas šeštadienį perspėjo dėl nestabilių oro sąlygų centrinėje Italijoje, kur vietomis griaudės perkūnija ir bus stebimas „dažnas elektros aktyvumas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių