V.Adamkus: netikėkite nerealiais pažadais

Pastaruoju metu Prezidentas Valdas Adamkus dažnai būna prastos nuotaikos, bet ne dėl asmeninių bėdų. Dėl to, kad pastaruosius ketverius metus Lietuva ritosi žemyn ir gali dar ristis.

Duodamas išskirtinį interviu „Kauno dienai" Prezidentas V.Adamkus perspėjo rinkėjus prieš būsimus Seimo rinkimus.

„Iki šiol daug Lietuvos žmonių pasiduoda gražbylystei, neatsakingiems pažadams. Dažnai rinkėjai patraukiami gražiomis vizijomis, nors tie, kurie jas kuria ir neatsakingai dalija, puikiai žino, kad tai nebus įgyvendinta. Linkėčiau išvengti tokių klaidų, netikėti nerealiais, populistiniais pažadais", - sakė V.Adamkus.

Jis ragina neleisti, kad rinkimų kampanijos metu būtų spekuliuojama energetiniais klausimais. „Kai kurios partijos ir asmenys bando įtikinti Lietuvos žmones, kad patariamuoju referendumu galime nevykdyti tarptautinių įsipareigojimų uždaryti Ignalinos atominę elektrinę 2009 metais. Tai tiesiog nesąžininga rinkėjų atžvilgiu! Referendumas nepadarys jokio įspūdžio Europos Sąjungai. Jo rezultatai gali būti netgi mums žalingi", - atkreipė dėmesį V.Adamkus.

Visą interviu skaitykite rytoj „Kauno dienoje". Sužinosite netikėtą Prezidento atsakymą, kaip jis elgtųsi, jei vis dėl to vyktų referendumas dėl Ignalinos AE.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių