Ispanus švęsti ragino ir patys futbolininkai: pažiūrėsime, ar po devynių mėnesių padaugės naujagimių

  • Teksto dydis:

Džiaugsmas Ispanijoje – liūdesys Anglijoje. Kitaip ir būti negalėjo, finalas turi tik vieną nugalėtoją.

„Esu nusivylusi, labai nusivylusi. Niekada nebevalgysiu „Gazpacho“. Juk tai šalta sriuba, kas valgo šaltą sriubą? Niekada nebevalgysiu tapų ir nebevyksiu į Ispaniją, nebelankysiu Ibisos. Jaučiuosi labai nusivylusi“, – šnekėjo pašnekovė, palaikiusi Angliją.

Bet ispanams anglų skausmas nė motais.

Jie švenčia ir aukština savo vunderkindą Laminą Yamalį.

„Jam tik prieš kelias dienas suėjo 17, jis žvaigždė! Jis atliko rezultatyvų perdavimą! Jis laimės 20 auksinių kamuolių“, – teigė pašnekovas.

Šventė Madrido gatvėse su nepaliaujančiais automobilių garso signalais, o švęsti ispanus ragino patys futbolininkai.

„Noriu, kad jie mėgautųsi. Tik būkite atsargūs! Pažiūrėsime, ar po devynių mėnesių padaugės naujagimių, nes mums to reikia!“, – kalbėjo Ispanijos rinktinės futbolininkas Marcas Cucurella.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

 

Pirmadienio rytą visi Ispanijos laikraščiai aukštino nacionalinę komandą. Vietiniai supranta, kad sekmadienį jie tapo istorijos liudininkais. Tai buvo verta nemigos nakties.

„Tai nepaaiškinama, reikia tai patirti. Tokio jausmo nebuvau patyręs iki šiol. Galbūt niekada nebepatirsiu. Atvykome čia mėgautis, o ne miegoti“, – pabrėžė pašnekovas.

O anglai liejo apmaudą, mušėsi tarpusavyje ir stadione Berlyne, ir įvairiuose miestuose gimtinėje. Nors pirmadienio rytą anglų futbolininkai, palikdami Berlyną, sulaukė aplodismentų, dėmesiu nesidžiaugė.

Pirmadienio popietę Madride nusileido lėktuvas su naujaisiais Europos čempionais.

Kapitonas Alvaro Morata su treneriu Luis de la Fuente iš orlaivio išlipo pirmieji. Šventė Madride dar tikrai nesibaigia.

Naujieji Europos futbolo karaliai šventę iš Berlyno perkelia į Madridą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių