Lietuvos čempionai komplikavo galimybes Europoje

  • Teksto dydis:

Sugrįžimas į Konferencijų lygą „Panevėžio“ futbolo klubui susiklostė labai nesėkmingai. Pirmoji akistata su Velso čempionais Osvestrio „The New Saints“ futbolininkais baigėsi nemaloniu pralaimėjimu – 0:3 (0:0).

Pirmame kėlinyje svečiai demonstravo akiai patrauklesnį žaidimą ir atliko du smūgius iš tolimesnės distancijos. Sykį kamuolys skriejo netoli virpsto, o antrame epizode savo meistriškumą turėjo demonstruoti Vytautas Černiauskas, savo ruožtu, „Panevėžio“ gretose netiksliai atakavo Amine‘as Benchaibas.

Po pertraukos varžovai gana greitai išsiveržė į priekį. 50-ąją minutę nepavyko apsiginti nuo kampinio, kai iš arti kamuolį į vartus nukreipė Danny Daviesas. Dar po 14 minučių Danielis Williamsas suklaidino du varžovus, prasiveržė arčiau vartų bei smūgiavo nepriekaištingai.

Po pirmo praleisto įvarčio strategas Stijnas Vrevenas atliko tris keitimus vienu metu. Panevėžiečiai surengė vieną ataką, tačiau Jeffrey Sarpongas į vartų plotą nepataikė, gerą progą grąžinti intrigą turėjo Jovanas Čadženovičius – juodkalnietis standartinės padėties metu taip pat mušė galva, kamuolys skriejo visiškai arti virpsto.

„The New Saints“ futbolininkai per pridėtą laiką džiaugėsi ir trečiuoju įvarčiu. Perdavimas iš kairiojo krašto virto Beno Clarko įvarčiu į tuščius vartus.

Kitas rungtynes panevėžiečiai žais sekmadienį, rugpjūčio 25 dieną. „TOPsport A lygos“ 28-ojo turo akistata svečiuose su Alytaus DFK „Dainava“ prasidės nuo 16 val.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių