Lygiosios su belgais užvėrė Ukrainai kelią į atkrintamąsias

  • Teksto dydis:

Trečiadienį buvo sužaisti paskutinieji Europos futbolo čempionato E grupės susitikimai.

Šioje grupėje taškų lenktynėse – lygybė. Visos keturios ekipos į savo sąskaitas įsirašė po pergalę ir po pralaimėjimą, todėl čia didžiulę svarbą žaidžia įmuštų įvarčių kiekis. Štutgarte susitiko antri šiuo metu belgai ir ketvirti, ant iškritimo slenksčio esantys ukrainiečiai.

Belgijos nacionalinei komandai pilnai tiko lygiosios šiose rungtynėse, todėl jie mačą pradėjo kiek ramiau. Savo ruožtu ukrainiečiai bandė spausti varžovus.

Abejos komandos per pirmą kėlinį susikūrė po kelias progas įmušti įvartį, tačiau finalinėse jų stadijose galiausiai kažkas nesuveikdavo – perdavimai būdavo netikslūs, žaidėjai nepataikydavo į kamuolį ar atsidurdavo nuošalėse. Kevino de Bruyne tolimą smūgį sugavo Ukrainos vartininkas Anatoliy Trubinas ir ties tuo pirmasis kėlinys pasibaigė.

Antrajame kėlinyje reginys buvo identiškas – abejos komandos turėjo mažas progas pasižymėti, tačiau nei vienai to padaryti nepavyko. Šios lygiosios, kartu su kitu grupės rezultatu (Rumunija 1:1 Slovakija) lėmė, jog turnyrinė lentelė nepakito – Belgija keliauja į atkrintamąsias iš antrosios pozicijos, o Ukraina kraunasi lagaminus ir nuo šiol bus tik čempionato stebėtojai.

Ukraina 0 - 0 Belgija

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
Super! домой, ублюдки
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių