Taurės laimėtojas siurprizų nebepateiks

LFF taurės turnyre aiškūs visi pusfinalio dalyviai. Tarp jų bus abi Kauno komandos, bet nebebus titulą savo rankose laikiusio Vilniaus rajono „TransInvest“ klubo. Praėjusio sezono išsišokėlis šiemet užkliuvo už ketvirtfinalio barjero.

Pernai Vilniaus rajono „TransInvest“ žaidė antrajame pagal pajėgumą divizione, bet sugebėjo nukeliauti iki pat LFF taurės finalo. Pakeliui Giedriaus Barevičiaus auklėtiniai sensacingai išmetė ir A lygos komandas – Gargždų „Bangą“ bei Telšių „Džiugą“. Kad žygdarbių nebūtų maža, vilniečiai turnyro finale Dariaus ir Girėno stadione parklupdė ir bronzos medalių laimėtojus „Šiaulius“.

Šiemet „TransInvest“ savo dirigento nebeturi – jis atleistas dar pavasarį, skambios pergalės taip pat aplenkia Vilniaus rajono komandą. Antradienį ji Širvintose, kur žaidžia savo namų rungtynes anksti praleido „Džiugo“ legionieriaus Nino Noordanuso įvartį. Šeimininkai sugebėjo atsitiesti 60-ąją min., kai pusiausvyrą atstatė japonas Misaki Sato. Vis dėlto 83-ąją min. kamerūnietis Christianas Bella atliko tikslų perdavimą, į kurį atsiliepė Sergejus Kulynyčius. Jo galingas smūgis vainikavo „Džiugo“ pranašumą – 2:1.

Įdomu, kad prieš keletą dienų A lygoje „TransInvest“ susitiko su tuo pačiu varžovu ir tąsyk žemaičius sutriuškino 3:0.

„Pirmą kėlinį nesilaikėme žaidimo plano, todėl strigome atakoje. Per pertrauką atlikome korekcijas, įmušėme įvartį bei turėjome dar kelis momentus, bet jų nerealizavome. O varžovas įmušė. Per pigiai praleidome. Tad kelionė taurės turnyre baigta“, - sakė „TransInvest“ treneris Aurimas Tamaliūnas.

Į pusfinalį taip pat žengė „Kauno Žalgiris“, Kauno rajono „Hegelmann“ ir Gargždų „Banga“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių