Lietuvos piklbolo federacija organizuoja įdomius turnyrus ir renginius visoje šalyje

Pastaraisiais mėnesiais Lietuvoje matomas neįtikėtinas naujo ir įdomaus rakečių sporto – piklbolo – populiarumo augimas. Lietuvos piklbolo federacija kartu su strateginiais partneriais aktyviai organizuoja įvairius renginius ir turnyrus visoje šalyje, pritraukdama dalyvių iš skirtingų Lietuvos regionų ir amžiaus grupių. Piklbolo populiarumas auga dėl jo patogumo, naudos sveikatai ir prieinamumo.

Piklbolas, žinomas kaip azartiškas ir energingas žaidimas, pavergė daugelio lietuvių širdis. Keliuose Lietuvos miestuose jau yra įrengti piklbolo kortai, vyksta piklbolo turnyrai.

Lietuvos piklbolo federacijos „Heiga Cup 2024“ turnyras vyks Palangos sporto centre birželio 23 d. nuo 9 val. ryto. Šiame turnyre žada dalyvauti dauguma geriausių Lietuvos piklbolo žaidėjų.  Taip pat sulauksime svečių iš užsienio. Renginys bus atviras, o įėjimas nemokamas, todėl tai puiki proga sporto entuziastams ir smalsiems stebėtojams pamatyti piklbolą gyvai.

Norint gauti daugiau informacijos apie turnyrą ir piklbolą Lietuvoje, kviečiame apsilankyti Lietuvos piklbolo federacijos interneto svetainėje www.piklbolas.lt, pasekti socialiniuose tinkluose.

Nepraleiskite šio įspūdingo sporto renginio! Prisijunkite prie mūsų birželio 23 d. Palangos sporto centre ir pamatykite piklbolą savo akimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių