Beprecedentis įvykis: ligoninės darbuotojai pavogė vaistus nuo vėžio ir juos pardavinėjo

  • Teksto dydis:

Beprecedentis įvykis Šiaurės Makedonijoje, privertęs šimtus gyventojų išeiti į gatves protestuoti, praneša LNK.

Paaiškėjo, kad vėžiu sergantys pacientai valstybinėje Šiaurės Makedonijos ligoninėje negavo jų gyvybes gelbstinčio gydymo, nes darbuotojai išvogė brangius vaistus ir juos pardavinėjo juodojoje rinkoje.

Protestuotojai žygiavo sostinės Skopjės gatvėmis nuo vyriausybės būstinės iki prokuratūros, šaukdami ir kaltindami šalies sveikatos apsaugos ministrą ir ligoninės vadovybę.

Protestuotojai reikalavo, kad po šio incidento kaltinamieji atsistatydintų iš savo postų. Vis dėlto Šiaurės Makedonijos vyriausybė tvirtina, kad vėžiu sergančių pacientų sveikatai pavojus negresia ir žada, kad prokurorams pradėjus tyrimą ši problema bus greitai išspręsta.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na, Makedonijoj galbut tai ir ,, beprecidentis,,,

na, Makedonijoj galbut tai ir ,, beprecidentis,,, portretas
ivykis --Lietuvoj --tai kasdienybe...

Ar nederėtų apsispręsti?

Ar nederėtų apsispręsti? portretas
Ar čia Kauno? Klaipedos diena ar Pasaulio diena? Svarbu riebią antraštę nutėkšt ir paskui apie 9 vandenį nuo kisieliaus aprašinėti. Kai norim paskaityt kas pasauly vyksta, jungiamės BBC News, o kai įdomu kas Kaune ar Kauno rajone str užpirko, tai jungiu Kauno dieną.

nuomonė

nuomonė portretas
Nerašykit mums apie kokią tai Makedoniją, parašykit kaip pas mus prie bukalauro Dulkio iš vaistinių svarbūs vaistai dingo, net antibiotikai, o ir kompensuojami vaistai dingo, bet rašo kad pasirūpino "analogais" už kuriuos jau mokėti reikia, medikai bėga iš ligoninių, siaubas, tikras siubuojantis durnių laivas, kuris manau tuoj apvirs.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių