Patobulintas „Nissan Quest" modelis (nuotr.)

Nors daugelis automobilių gamintojų pamažu atsisako gaminti naujus visureigių ir minivenų modelius, „Nissan" to padaryti neketina ir ruošiasi šios markės gerbėjus nustebinti nauju „Nissan Quest" modeliu. Tai rizikingas žingsnis, nes jo pirmtako pardavimai nebuvo tokie geri, kokių tikėjosi šio automobilio autoriai.

Ekspertai vieningai pabrėžia išskirtinį šio modelio kėbulą ir įdomius sprendimus salone - mat  „Nissan Quest" keleiviai važiuodami galės grožėtis dangumi, skelbia autoua.net.

Nors konceptinio modelio nuotraukos internete pasirodė dar praėjusių metų gruodį, daugelis ekspertų tikino, kad jis ir liks konceptinis. Tačiau gamintojai nenuleidžia rankų ir nekreipia dėmesio į liūdnas ekonomikos prognozes.

JAV leidinys „Automotive News" rašo, kad gamintojai nusiteikę pašalinti visus šio automobilio pirmtako trūkumus, didesnį dėmesį skirti keleivių ir vairuotojo patogumui.

Šis minivenas turėtų patikti gyvenantiems užmiestyje ir turintiems daug vaikų vairuotojams.

Naujasis „Nissan Quest" modelis šiek tiek panašesnis į visureigius, tačiau vis dar turės slankiojančiąsias duris ir nemažą bagažinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių