„Tesla“ atvėrė duris, kad pasipuikuotų savo nauju modeliu

JAV penktadienį vykusi išpardavimu diena pasinaudoti bandė ne tik drabužių ar aksesuarų pardavėjai. „Tesla“ automobilių gamintojas taip pat atvėrė savo duris pirkėjams, kartu parodydamas naują modelį „Tesla Model S Beta“.

Ekskursijos po automobilių parduotuvės vyko tik atrinktuose miestuose. Smalsuoliai galėjo pamatyti atskiras automobilio detales, baterijos įrangą.

„Tesla“ prileido eilinius gyventojus prie automobilio su ta mintimi, kad žmonės prisiliestų prie elektromobilio ir suprastų, kad tai nėra tik turtuoliams įperkama prekė.

„Tesla“ parduotuvės yra sukurtos tam, kad leistų žmonėms išmokti apie „Tesla“ technologijas ir jas ištyrinėti, - kalbėjo kompanijos viceprezidentas George‘as Blankenshipas. – Mūsų parduotuvėse jūs nerasite ženklo „Neliesti“. Mes norime, kad visi, ir darželinukai, ir seneliais, užeitų ir pamatytų, kodėl elektromobilis yra ateities transporto priemonė“.

„Tesla Model S Beta“ yra pirmasis masinei prekybai pagamintas įmonės elektromobilis. Pirmieji šios transporto priemonės modeliai į gatves išriedės 2012 metais.

Masinės gamybos „Tesla“ modelis nepanašus į „Tesla Roadster“. Jis atrodo labiau kaip įprastas sedanas ir jame telpa septyni keleiviai: penki suaugusieji ir du vaikai. Šio automobilio kaina turėtų prasidėti nuo 125 tūkst. litų. Tuo metu „Tesla Roadster“ dviviečio automobilio kaina – nuo 285 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tesla

Tesla portretas
Nu niekaip nesuprantu, kur jame telpa 7 sėdynės... Šiaip simpatiška mašina.

asd

asd portretas
tai penki suaugę, o vaikai jiems ant kelių:)

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Sakykit ka norit,bet kaip is akies trauktas jaguar xf
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių