Vienetinis „Mersas“: „Brabus“ ar AMG prisilietimas?

„Žiba žiba blykst“, - teigia praeiviai, pamatę Dubajaus gatvėse šį automobilį. Nors Jungtinių Arabų Emyratuose pamatyti prabangų ir brangų automobilį galima dažnai, tačiau teigiama, kad toks „stilingas blizgutis“ yra tik vienas. Tai – „Mercedes Benz CLS“ klasės automobilis. 

Iš pradžių buvo manoma, kad šio gražuolio „stilistai“ – „Brabus Rocket“ automobilių tobulinimo kompanija, tačiau dabar informacija, kad prie šio modelio stiliaus prisilietė „Brabus“, paneigta.

Autogespot.com/nl iškelia naują automobilio dizaino kilmės versiją. Manoma, kad šio modelio dizainas yra AMG specialistų darbas.

Iš pateiktos nuotraukos ir vaizdo įrašo galima matyti, kad automobilyje yra permontuotos kai kurios išorės detalės. Manoma, kad tos detalės yra „nuvogtos“ iš „Mercedes CLS 55 AMG“ arba „Mercedes CLS 63 AMG“ modelių.

Kita vertus, vaizdo įraše matyti „Brabus“ kompanijos prekiniai ženklai.

Automobilio savininkas atsisako komentuoti, kokia „tiuningo“ kompanija perdarė ir patobulino jo vienetinį automobilį.


Šiame straipsnyje: mercedes benzAMGBrabus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Absoliuciai nieko ispudingo visko prisiziurejusiam Lietuviui, aisku dubajaus gyventojui tai jau virsune:) Jug kas nemate pilies ir kiaulide zavisi:)

Vidma to LIetuvis

Vidma to LIetuvis  portretas
kada paskutini kart buvai Dubajuj , gaila nera tesioginio reiso is tavo bibalisko kaimo . Is kur tau zinot tiesa .Jai nors karta cia apsilankytum tau zobtai nukristu iki keliu , galetum tomet art savo runkelu lauka .

zinau

zinau portretas
100% Brabus dizainerio braizas toks pat. manomai uzsakovas pageidavo tai laikyti paslaptyje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių