Parodos „Inno panorama 2021“ konferencijoje – diskusija apie tvarius sprendimus kaimo vietovėms

  • Teksto dydis:

Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademija rugpjūčio 26–28 dienomis kviečia į žemės ūkio inovacijų parodą „Inno panorama 2021“. Šiemet parodoje pagrindinis dėmesys skiriamas skaitmeniniams sprendimams. Lankytojai bus supažindinami su tiksliojo ūkininkavimo galimybėmis, visas tris parodos dienas vyks dronų praktinio panaudojimo demonstracijos, bus organizuojamos bepiločių orlaivių varžybos.

Vienas svarbiausių šiemetinės parodos renginių – konferencija „Sprendimai regionų plėtrai. Geroji Kaimo plėtros programos patirtis ir galimybės“.

Konferencija skirta diskusijai apie tvarius sprendimus kaimo vietovėms, kurie būtini atsižvelgiant į šiandienos iššūkius ir Europos žaliojo kurso įsipareigojimus. Daug galimybių teikia Kaimo plėtros programos parama, taip pat parama iš kitų fondų, visos šios galimybės bus pristatytos per konferenciją.

Lankytojai bus supažindinti su kaimo vietovėse įgyvendintų projektų gerosios patirties pavyzdžiais. Juos pristatys patys projektų vykdytojai. Savo praktine patirtimi propaguojant tausojantį ūkininkavimą su minimaliu poveikiu aplinkai dalinsis ūkininkai, o apie naujausių technologijų diegimą žemės ūkyje pranešimus skaitys mokslininkai.

Bus kalbama ne tik apie technologines, bet ir apie socialines inovacijas ir jų reikšmę siekiant teigiamų pokyčių. Visą konferencijos programą galima rasti čia.

Parodoje nebus pamiršti ir mažieji lankytojai, jų lauks įvairūs edukaciniai užsiėmimai.

Organizatoriai atkreipia dėmesį, kad į parodą bus galima patekti tik turint galimybių pasą. Visa informacija apie parodą čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių