Pasauliniai IT sutrikimai: ką daryti, jei jūsų kompiuteris susidūrė su šia problema?

  • Teksto dydis:

Dideli IT sutrikimai penktadienį paveikė įmones visame pasaulyje: nutrūko skrydžiai, sutriko televizijos transliacijos ir bankų veikla. Ką daryti, jei jūsų kompiuteris susidūrė su šia problema?

Nacionalinis kibernetinio saugumo centras (NKSC) praneša, kad visame pasaulyje fiksuojami „Windows“ sistemų sutrikimai. To priežastis – naujausias „CrowdStrike Falcon“ antivirusinės sistemos atnaujinimas, kuris sukelia BSOD (mėlynojo mirties ekrano) sutrikimus „Windows“ sistemose.

Anot centro, jeigu jūsų sistemos po perkrovimo neatsistato ir toliau matote sutrikimo pranešimus, pasinaudokite gamintojo rekomendacijomis:

1. Paleiskite „Windows“ sistemą saugos režimu („Safe Mode“).

2. Pasirinkite „C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike“ katalogą.

3. Suraskite failą „C-00000291-00000000-00000032.sys“ ir pervadinkite jį į „C-00000291-00000000-00000032.renamed“ (failo pavadinimo versija gali šiek tiek skirtis, svarbi yra jo pavadinimo pradžia: C-00000291)

4. Paleiskite sistemą normaliu režimu.

Kaip skelbta anksčiau, visame pasaulyje fiksuojant didelio masto IT sutrikimus, NKSC nurodo neturintis informacijos apie kritinių paslaugų sutrikimus Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvydas

Arvydas portretas
Elkis kaip Tikras Vyras iseidamas atostogu...! Berniukas - Jerguteliau, be manes viskas cia sugrius/xlugs ! Tikraa Vyras - Tegul uzsiknisa nx.. sugrius/zlugs - toliau atostogausiu !

ka daryt ...ka daryt... bek y Laisves aleja

ka daryt ...ka daryt... bek y Laisves aleja  portretas
sesk ant suoliuko ir smaukyk by......y arba trink vagina... ...tiek ir tos bedoa ar problemos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių