Premjerė sako, kad gynybos mokesčiai turi paliesti kuo daugiau žmonių

Grįžti į straipsnį

Marius

Marius portretas
Pradėkime nuo LR Seimo. Kiekvienas narys privalo gauti minimalų arba, jei yra kompetetingas, vidutinio dydžio alltlyginimą už tarnybą Lietuvos naudai ir vardan Lietuvos saugumo. Apie bonusus, automobilius ir kitus "legalius" pasisavinimas iš mokesčių mokėtojų biudžeto negali būti net kalbos. Žmonės, ar bent įsivaizduojate kiek tai yra pinigų? Užtektų uždengti dideliai daliai gynybos mokesčių! Tik vat tada, kažkas paklaus/pasakys, ar Jūs bent įsivaizduojate koks tai yra sunkus darbas p--dinti iš Lietuvos žmonių pinigus? Jei rasite kas darys tai už mažiau nei mes, tada, prašom, tegul užima mūsų/mano vietą/vietas. Tai nesunku įrodyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gal savo kanceliarijas atsisakykik,tik

Dilema žmonėms

Dilema žmonėms portretas
Šalį ginti reikia ir tam reikia kuo daugiau resursų. Tačiau jūsų landsberginė gauja, viską išvagia, išvogs ir gynybinį biudžetą.

faktas

faktas portretas
kad puse tu mokesciu nueis partijoms...

Faktas

Faktas portretas
Kol rašistinė Putino klika nebus nukenksminta ir izoliuota, tol reali karo grėsmė išliks ir nori nenori, gynybos mokesčius mokėti teks.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kur žiūri Tarptautinis Baudžiamasis Teismas? Arešto orderį Putinui išdavė, o toliau kas?

Nebejuokinkit

Nebejuokinkit portretas
Čia kai kurie pasakoja nemokėsiantys mokesčių karui. Pozicija teisinga, bet pirmiau paaiškinkit, KAIP tų mokesčių nemokėt? Taigi MŪSŲ NIEKS NEKLAUS, pasiims valdžiabobės kiek norės, kaip visada. Ir apie rinkimus svaigt nereikia. Vėlgi kaip visada, išsirinks lovio pateriotai save patys. Juokinga iki ašarų...

Diedukas

Diedukas portretas
Atsakau autoriui ,,civilizuotose" Lietuvai karo nereikia. Vadovaujantis jūsų logika Ukraina užpuolė Rusiją. Danija priėmė visuotinį karo prievolės įstatymą įskaitant ir moteris, Suomija ir Švedija įstojo į NATO ir taip toliau. Tai gal ir šioms valstybėms reikia karo?

per upelį

per upelį portretas
Patys muša ir patys rėkia. Ją nebent manda...voškės puola, prisisvajojo žmoga. Aišku jeigu bukalaurų šaika kaip visada terorizuos, provokuos tai ir bus pasodinti ant subinės.

Hanibalas

Hanibalas portretas
Vagims - siūlau pasikart patiems

Londonietis

Londonietis portretas
Nuo ko vistgaidis ruosiasi gintis???

Civilizuotose

Civilizuotose portretas
salyse valdzios renkamos ir skiriamos tam,kad nebutu karu. Lietuvoje gi,valdzios saukiasi karo,kad galetu nubraukti,kiek isvogta su savo sponsoriais.

Diedukas

Diedukas portretas
Lietuvos Valstybė, tai Jos piliečiai ir valstybės siena apribota teritorija. Ją Valstybę pagal konstituciją privalo ginti visi. Gaila, kad žmonės klaidinami, Valstybė ir valdžia, du skirtingi dalykai. Išsirinkite valdžią, tačiau tokią, kuri jūsų supratimu gins Valstybę. Jeigu jums negerai, tikri demokratiniai rinkimai tai ten už Medininkų į rytus. Lietuvoje jūsų nelaiko niekas, ten galėsite parašyti viską.

Anonimas

Anonimas portretas
Alkoholiui akciza pakelt 3 kartus

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Raudonkoncervai vėl trolina uz nezabutke.

jo

jo portretas
musu reketas turi paliesti kuo daugiau jusu... bet tik ne musu...

Mantas

Mantas portretas
Maži veikėjai stato stadionus, dideli veikėjai sukelia karus. Tikslas tas pats - papildyti savo kišenę.

Kęstas

Kęstas portretas
"Jeigu mes jums nepatinkame, išsirinksite kitus. O jeigu daugumai labai nepatinkame, tai išeidami apvogsime daugumą. Nieko jūs mums nepadarysit." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Sipke

Sipke portretas
Tegu pirmiausia paaiškina ką reikės ginti. Įtariu, kad pirmiausiai reikės ginti Gulbinų kvartalą ir kitą oligarchų nuosavybę. Na o jie visą "gynybą" stebės iš saugaus atstumo kur nors iš UK ar US

Asa

Asa portretas
Laikas jau išeit į gatves visiems ,boikotuoti dėl mokesčių įvedimo gynybai, pvema turi mažinti ,one didinti ,pensininkai už ką pirksime vaistus ir maistą ,tiesa juk pensijas pakėlė,žmones netylėkite , išeikite į gatves .

Palies ir net įgnybs tie mokesčiai

Palies ir net įgnybs tie mokesčiai portretas
Nemokėsiu nė cento.

Tai

Tai portretas
Tegul morta morda susimoka tikra kaina už mokyklos patalpas ne po 1eur, ir atsiras daug pinigu.

Ona

Ona portretas
Uždarykit politikams priėjimą prie valstybės pinigų krizės metu ir nebus nei ekonominių krizių nebus ir karo........

KAUNO DIENA,

KAUNO DIENA,  portretas
kodėl ištrinat komentarus? Ar dėl to, kad KARUI - NE? Tai jūs už karą, jūs nenorit TAIKOS?

Balvonai

Balvonai portretas
Kiek iš tu pinigu nuses Saugus#lt aka Nota bene vafliu kišenese. Pedofilai laisveje Pensiiniu fondu pinigai vagiami Bled tvarkykit valstybe. O pažiurejus i visokius organizojamus valst. istaigose mokymu mokymus seminarus-debilams. Ten šimtai milijonu.

Antanas

Antanas portretas
Visi karai, krizės yra su vienu tikslu - pasisavinti valdiškus pinigus ir padidinti mokesčius. 2008 krizė padidintas PVM, sumažintos pensijos, valdžia skolinasi iš savo rėmėjų bankų už kosmines palūkanas. Pandemija - keisti med. priemonių sandoriai, vakcinos, parama verslui. Karas Ukrainoje - milijardai paramos iš įvairių šalių biudžetų neaišku kur dingsta, dideli valstybiniai ginklų pirkimai (rojus ginklų gamintojams) ir aišku mokesčių kėlimas. Ir visur konservai................

Taigi

Taigi portretas
> Kęstas .................Ir vėl sviestu triedi? Nors kas penktą kartą sviestą pakeisk į techninę alyvą ginklams. O, geriausia, kad tau kartu su pensija Kremlius atsiųstų ir vaistų "purgen" nuo trydos.

Kęstas

Kęstas portretas
Europos Sąjungos šalys: ginklai ar sviestas? Neteisingas pasirinkimas. Realesnis scenarijus yra: ginklai arba išlikimas, kaip išsivysčiusios stiprios Europos Sąjungos šalys. Perėjimas prie naujos ekonomikos yra brangus ir susijęs su didele politine rizika. Jei neatsižvelgiame į gynybinę branduolinių ginklų galią ir išleidžiame liūto dalį mūsų pinigų nenaudingiems dronams ir tankams, pavėluojame į perėjimo prie naujos ekonomikos traukinį. Viena Amerika to irgi nepadaro. Civilizacijos centras vėl persikelia į Kiniją.Tik pasižiūrėkite į Kinijos automobilius. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kas per išdavikų kranksėjimas? .................. Kiekvienas, pagal savo galimybes, turi prisidėti prie Tėvynės gynybos. To vengiantys, turi būti prilyginami dezertyrams ir statomi prie sienos.

Tauta sako

Tauta sako portretas
Nusikaltimus ivykdytus ypatingos padeties salygomis turi vykdyti karo lauko teismas ....

p

p portretas
vagiu gauja

Užsimanei. O snukis ar neperplyš?

Užsimanei. O snukis ar neperplyš? portretas
Pirmiasia vagis iš savo partijos „eksproprijuok“

degradacija

degradacija portretas
valstybės .............. per pusmetį mokesčių įmokas už vandenį , elektrą , dujas ir kt. ''Perlo'' terminale grynaisiais pabrangino nuo 29 cnt. iki 60 cnt. ........... kur dėtis pensininkams iš kaimo , miesto ..........greit dvėst iš bado pradės

D.

D. portretas
Jau seniai "LIEČIA" visus Lietuvos piliečius, nes iš jų atimami atlyginimai, pensijos, išmokos, gydymas, švietimas, kultūra ir t.t. ir pan. Tai ko DAR reikia ?!

labai

labai portretas
teisingai sako Premjerė sako, kad gynybos mokesčiai turi paliesti kuo daugiau žmonių sudarant eilę: pirma kurie prichvatizacija pradedant auksiniais šaukštais baigiant kovidu, antra visų dabartiniai , kuriuose įvardintino karšo apsaugos Ministras ir kiti , trečio nereikės , nes pakaks iš pirmo ir antro

Erwin Rommel

Erwin Rommel portretas
o pa pa - va kur eilinis piliečių lėšų nusavinimas. Šį "meną" geriausiai buvo įvaldę bolševikai, kuriems net ir dabar pasekėjų netrūksta. Čia aiškiai bus Šimonytės tūpsnis oligarchams, kurie susiprotėjo negalintys likt nuošaly nuo tokio riebaus kasnio prichvatizavimo

Anonimas

Anonimas portretas
Jei gintis- tai tik nuo savo bepročių. Daugiau priešų nėra.

Bevardis

Bevardis portretas
Na ir padla

Ar išdrįsite paliesti ?

Ar išdrįsite paliesti ? portretas
Ką reikia ginti ? milijonierius ? turtuolius turinčius milijonus nekilnojamo turto, fondų vagis, tai juos ir apmokestinkite pirmiausia, išdrįskite paliesti, iš tų kuo daugiau žmonių.

nu

nu portretas
tegul norvegai moka uz musu ginyba ar jie tik uz vaiku grobima is seimu moka?

Anonimas

Anonimas portretas
lai valdžia gražyna pinigus kuriuos išvogė arba išvaistė per 30 metu pinigu užteks viskam.

Anonimas

Anonimas portretas
Palaikyčiau bet kurį okupantą, kuris nuverstų šitą landzberginę durnių valdžią. Kol dar ji nesukėlė karo.

NENORIU BŪTI KARO DALIMI

NENORIU BŪTI KARO DALIMI portretas
ir nenoriu prisidėti prie karo kurstymo ir popagavimo. Ačiū, Šimonyte, už tokią garbę, bet man jos nereikia.

Eik premjere paskui rusų laivą

Eik premjere paskui rusų laivą portretas
Kiek jūsuų šaika milijardų vogė vagia ir vogs?gal pasidalinsite?

Aha nu jo

Aha nu jo  portretas
As siulau apmokestinti visus bevaikius. Jiems ju nereik islaikyt, todel lieka lysna kapeika. Tegu ir atiduoda gynybai, jei vaiku nesugebejo susiorganizuot….

Woldemortas

Woldemortas portretas
Tai tegul paruodo pavyzdi. Rekauja, kad reikia ukrainai padeti, reikia patiems gyntis, bet patis nei cento ukrainai nepaaukojo, gal zirgasnukis is tikruju kremliui siuncia pinigus?

Teisingai

Teisingai portretas
Visi turi, pagal galimybes, prisidėti prie Tėvynės gynybos.

Anonimas

Anonimas portretas
Ypač pensininkus ir daugiavaikes motinas......

sutikčiau - pasakyčiau

sutikčiau - pasakyčiau portretas
Eik tu nx, korumpuota durne, bus taika nes globalistai jau apiš...iko, o tu sėsi savo šaika.

....../

....../ portretas
Nedirbantys iš daug kur gauna dividentus - pinigėliai iš dangaus.. tad juos lai ir skiria gynybai , o ne iš mūsų vagia... Karas ne mūsų ,. LIETUVA SU RUSIJA KONFLIKTŲ NETURĖJO . TUO LABIAU karinio konflikto . Be to mažiau reikėjo vogti... ne vogti ,bet ,,įsisavinti ,, ,apsiginklavę būtume iki ausų....

Anonimas

Anonimas portretas
kodėl užblokuota?

....../

....../ portretas
Pradingo straipsnis su komentaru labai prasmingu : ,, VALDANTIEJI TS- LKD APSPJAUDĖ VYSKUPO MOTIEJAUS VALANČIAUS ATMINIMĄ BEI SVARBIUS ŽMONIŲ GELBĖJIMO NUO GIRTOKLIAVIMO DARBUS . GAL GRĄŽINKIT ,TAIP GRAŽIAI PARAŠĖ .... MUMS TAI SVARBU....

Anonimas

Anonimas portretas
Medziotojam ivest uz kiekviena sautuva 5000 metine licenzija, pinigu turi mesos neperka, lai moka nevarguoliu cia uzsiemimas

Patarimas

Patarimas portretas
Apsitrieskit jūs su ta gynyba, vagys. Dar jums negana ? Nežadu del jūsų gynimo nei piršto pajudint.

Kęstas

Kęstas portretas
Europos Sąjungos šalys: ginklai ar sviestas? Neteisingas pasirinkimas. Realesnis scenarijus yra: ginklai arba išlikimas, kaip išsivysčiusios stiprios Europos Sąjungos šalys. Perėjimas prie naujos ekonomikos yra brangus ir susijęs su didele politine rizika. Jei neatsižvelgiame į branduolinių ginklų galią ir išleidžiame liūto dalį mūsų pinigų nenaudingiems dronams ir tankams, pavėluojame į perėjimo prie naujos ekonomikos traukinį. Viena Amerika to irgi nepadaro. Civilizacijos centras vėl persikelia į Kiniją.Tik pasižiūrėkite į Kinijos automobilius. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

jei skaičiuojant

jei skaičiuojant portretas
kiek vienam įstatymų leidėjui tenka piliečių, tai lietuva viršija JAV 31 kartą!. Lovį reikia trumpint. Maksimumas - 51 peniukšlis. Išnaikint viokias dykaduonių kontoras. Tokias kaip rytųeuropos studijų institutas. Uždaryt mokesčių vagį LRT.

va taigi

va taigi  portretas
tuom ir pasireiškia demokratijos privalumai - noriu referendumą skelbiu, nenoriu - ne. O runkeliam, praplautom smegenim, kūrių ir plaut nereikia nes nerasta, demokratija pasibaigia įmetus biuletenį į urną.

o

o portretas
naikint vaiku pinigus ir liks pinigu gynybai arba naikint lengvatas uz valstybinius vaiku darzelius , uz valdiska ar privatu darzeli turi susimoket po 1000eur uz vaika, o tai prisigimdo nedirba ir viskuo naudojasi nemokamai, uzaugo veltedziu karta kuri tik stampuoja vaikus ir gauna pinigus uz dyka kas menesi.

Bankai

Bankai portretas
davė 400 mil-ir iškarto įkainius pakėlė-tai bankai,ar Lietuvos žmonės tuos 400milijonų sunešė?

Šančių,,kibiras,,

Šančių,,kibiras,, portretas
Dividendų apmokęstinimo liesti negalima,trečio,namo,dešimto sklypo didinti apmokęstinima-negalima,tik ką rašė,apie investicijų neapmokęstinimą,Gentvilas stumia,kad žemę magnatams duotų nemokamai,jei jie nuomos butus-iki kokio lygio jūs iškrypę,apie teisybę,sąžine nekalbėsime-,,ignitį,,susigražinkite-90 milijonų įslaptinti asmenys gaus-va pinigai gynybai

Anonimas

Anonimas portretas
Laukiu rinkimu tikuosi už šia piš niekas nebalsuos

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina  supilietintas portretas
turto neturiu viskas is mano gimines isplesta ir isreketuota... todel nematau ka gint ? galvoju kaip nuo aferistu elektriku ir mokesciu plesiku pasigint !!! greiciau duokit sautuva ir raudona veliava....musu bledynas reikia i vieta pastayt...norit ka lietuviu tauta isgyventu - butina amerikonu paxalujusiseksportuot i amerikas...... jus gi ne lietuvai dirbat ? davai pizdinat nax i savo amerikas ir jus te apgins... a jei galvojat visus privalomai apmokestint - tai as pasiruoses emigruot... ateis rusai as jum pretenzijas pareiksiu kad mane is mano tevu ir seneliu zemes per prievarta mokesciais ir vakcinomis isstumet...

Aš manau atvirkščiai

Aš manau atvirkščiai portretas
Kas prisivogė milijonais - lai ir susimoka!

taigi

taigi portretas
o turetu but referendumas reikia atsiklausti liaudies ar reikia nt ir gynybos mokesciu ir tada butu aisku.kodel neskelbiabia referendumu.idomu a ne?

Pilietis

Pilietis portretas
Jus ten, valdžioje, neš...it ant kaimynu ir nereiks sukt galvos del gynybos. Aš asmeniškai prieš kad iš mano pinigu butu ta gynyba finansuojama

tam-,,liaudies neapykanta,,,

tam-,,liaudies neapykanta,,, portretas
pilnai pritariu...

Juozas

Juozas portretas
Viskas pagal konservų logiką- kuo didesnė masė, tuo lengviau pasislėpti tiems turčiams, kurie irgi nenori mokėti papildomai. Ką ten papildomai- jie iš viso nenori prisidėti prie valstybės išlaikymo. Štai tik pakilo kalbos apie nekilnojamo turto mokesčius, ir Gulbinų kvartalas išsiparduoda. Apartamentus dabar "perka" įmonės už brangiai. Ir ramiai naudosis savo reikmėms.

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
Manęs nereikia nuo nieko gint. Ir pats nesiruošiu nieko gint. Ar taip ar taip šita valstybė neturės ateities kol žmonės bus užsikrėtę "woke" proto virusu.

Expert

Expert  portretas
Tegul moka Ignitis,Litgrit,Bankai,Maksimos,Norfos, Rimi,Iki,Lidl,Mažeikių naftos produktų perdirbimo gamykla,Statybų verslas,Transporto ir logistikos įmonės Girteka ir t.t.,jiems aktolu kad atėjus karui jų verslas žus.Nors tiek pasakysiu kad ir kokią ginkluotę pirktume,jeigu rusas nusprendė su putinu pult,tai ar tą pirksim,ar tą,jo neatgrasysime.Tas adgrasymas vaikų žaidimas.Norint kad nepulti reikia buti viena valstija iš JAV,ar Kinijos.Ant kitų liaudiškai sakant jis dėjo...

As

As portretas
Nesuprantu visus sita melzeja melze kaip nori o jus norit ja prezidente rinkt....

faktas

faktas portretas
Dėjome skersą ant Šimonytės gynybos. Tėgul moka lansberginių gauja, nes jiems gynyba aktuali.

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Nu lietuvos vagys,aferistai dabar grazinkyt isvogtas lesas,mums bera ko saugoti,jusu turtai bus sunaikinti ne musu,mes vagims nieko neduosim,

Esminė bukagalvių politikierių klaida

Esminė bukagalvių politikierių klaida portretas
Prieš skirdami didžiulius pinigus gynybai jūs pamiršote sukurti ŠALĮ, kurią NORĖTUSI GINTI. Jei jūs galvojate, kad žmonės gins mokesčius, korupciją ir priespaudą - jūs tikri IDIOTAI!

Man atrodo

Man atrodo portretas
Kad gynybos mokesčiai turėtų kuo labiau paliesti pačią premjierę.

Išminčius

Išminčius portretas
Ponia Šimonyte, man atrodo jūs labai pavargote. Ach, kaip sunku skaičiuoti ir dalinti tuos milionus, tai labai varginantis darbas. Eikite pinia pasiilsėti, visuomenė pati susitvarkys. Nenorime mes to NEOFEODALIZMO.Užtenka mums jau, to per daug.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Artėja frontas, o valdžia už šimtus milijonų statys Nacionalinį stadioną vietoj griaunamo nepastatyto.... Gėda.

Rici

Rici portretas
Pas energetikus pinigų trim brigadom yra,ko neimat?

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Nesant paveldėtojų, mirus indėlininkui, pinigus pasisavina bankai, nemokėdami jokių pajamų ar gynybos mokesčių... O sumos kartais tai nemenkos pasitaiko...

Arkliaganys

Arkliaganys portretas
Išsirinkti naują valdžią iš visuomenės piliečių. Šitų kur sėdi 30 metų neprileisti niekaip. Padaryti revizijas, ir visus išvogtus, manau ne vieną miliardą konfiskuoti ir skirti KAM, gynybai. Ir būsim garantuotai pirmi babaltijį. Vietoj korupcinio stadiono, kaip amžino įšalo, statyti bunkerius. Ar geras planas ponia Šimonyte?

>T

>T portretas
kvailiukas

Arkliasnukė

Arkliasnukė portretas
Nenori progresinių mokesčių kaip civilizuotose šalyse nes galimai iš to gauna naudos sau

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Manęs nieks nepuola ir nesiruošia, todėl nei aš nei mano vaikai jokių gynybos mokesčių nemokėsim, tegul tie balvonai liunzzzzbirbiu šutvės padugnės jei juos puola RUSIJA tegul ir moka ,ir ginti išvogtų liunzzzzbirbiu šutvės padugnių milijonų ir prichvatizuotų žemių net nesiruošiam !!!!!

eilinis juodošius

eilinis juodošius portretas
Paneigimas Lenino priesakų: Ne kiekviena savanaudė buhalterė gali valdyti valstybĘ...........

T

T portretas
Tegul pilnos šeimos neima vaikų pinigų , ir palies daug žmogų gyvenančių iš vaiko pinigų. Bus sutaupyti milijardai , nėra ko švaistyti vaikų pinigus visiem kam nereikia, tai turi buti tiksline parama tik vienišom mamom ar tėvam, bet ne pilnos sudeties šeimom, jei turi laiko kruštis tegul randa laiko dirbti abu boba su diedu , o ne melžia mokesčių mokėtojus iš gimdymo ir krušimosi uždarbiauja kasmet.

Blogybių priežastys

Blogybių priežastys  portretas
Šakninės- jeigu valdžia tarnauja ne visuomenėj o lobistams+ savo kišenėms, valdžioje demokratinės kaitos nėra, visuomenė neprileidžiama prie valdymo, jų nuomonės nepaisoma, socialinių garantijų realių nėra, vargo žmonės tik dar labiau spaudžiami- Tai yra gerbiamieji NEOFEODALIZMAS, ir ne jokia demokratija, kur savo propoganda mums muilina akis. Laikas kurtis partijoms iš visuomenės, judėjimams, ir eiti į valdžią. Nes kitokiu atveju bus vis panašiau į rusiją, ir bijau kad bus vėlu. Kaip užspaus žmones, nieko nepadarys ir nepakeis. Dabar dar šansas yra

MOKESTIS

MOKESTIS portretas
TURI BŪTI PROPORCINGAS PAGAL PAJAMAS IR VISUOTINAS.VISI NORIM GYVENTI SAVOJE NESUGRIAUTOJE VALSTYBĖJE.. IR KODĖL VALSTYBĖ NESISKOLINA IŠ GYVENTOJŲ?

ozlyte

ozlyte portretas
Vadinkim tikroviskai ne premjere o ozio pasluoste

Ka ka

Ka ka portretas
Reikia ikurti anti propagandos kanala, kur pastoviai rodytu putno morda.

Kiti pasiūlymai

Kiti pasiūlymai portretas
Mažinti valstybinį aparatą, kuris beveik didžiausias europoje pagal gyventojų skaičių. Naikinti tą technologijų ministeriją ( pamiršau kaip vadinasi su Armonaite) kuri prieškario laiku nereikalinga. Ir atsiras pusė miliardo greitai. Vieyoj stadiono kuproto projekto bunkerius statyti, įrenginėti už 200 milionų. Ir svarbiausia- NUSTOTI VOGTI. Ir bus viskas gerai. Mes norime demokratinio valdymo. Šitas NEOFEODALIZMAS mums nusibodo, kuris žmones tik spaudžia, baudžia, ir verčia CHALOPAIS šitoje bauduvos šalyje!

TIEMS PANAŠIEMS""LIAUDIES NEAPYKANTA"

TIEMS PANAŠIEMS""LIAUDIES NEAPYKANTA" portretas
JUMS JAU DABAR SĖDĖTI IKI GYVOS GALVOS,JEI JĄ IŠ VIS TURITE.JŪS IŠ VIS GAL BUT NET NE ŽMONES.

Demokratinėje

Demokratinėje portretas
Šalyje žmonių pozicija turėtų būti svarbi- visuomenė natūra sumoka- tarnavimu armijoje pagal reikalavimus. O verslas tarnauti negali, cha, tai pinigais. Klausimas uždarytas. Kitų variantų nėra. Jokių PVM didinimų, ir mokesčių kur biedniausią dalį apkrauna. Valstybė ir taip savo įsipareigojimų nevykdo, socialinė politika ligota ir kuprota pagal ES šalis. Taip kad mokesčių didinimą pamirškite :)

asilo by.....o ilgio vibratorius tai premjerei y

asilo by.....o  ilgio vibratorius tai premjerei y  portretas
sikna ir visas likusiais skyles ...sako zmones ...

Liaudies NEAPYKANTA

Liaudies NEAPYKANTA  portretas
Nieko kurwa, ateis rusai busi su kabliu uz pi.z.es pakabinta Lukiskiu aiksteje.

Jo jo

Jo jo portretas
Dar reikalingas ziniu mokestis, nes savaitgaliais daug straipsniu apie konservata, iki rinkimu pinigu neuzteks.

Yra

Yra  portretas
Tų pinigų, valdantieji turėtų susimažinti apetitą. Gėda klausyti verkšlenimų. Sskolinasi tegu iš žmonių, bet nebus otkatų.. .

PIRMOJE EILĖJE...

PIRMOJE EILĖJE... portretas
Visas seimas, vyriausybė ir Prezidentūra turi sunešti viską ką išvogė. Pusė eilinių Lietuvos piliečių jau dabar gyvena nepritekliuje. Ką iš jų dar žadate paimti, niekšai.

jo

jo portretas
o kanceliariniu lesu nei per kur... komadziruociu irgi tik dauges...

Kas

Kas portretas
daug prisiplėšia iš valstybės ir jos žmonių privalo ir daug grąžinti,bet ministrei gaila savo draugų.

Galerijos

Daugiau straipsnių