Kalėdų mugė „Uptown Christmas“ dovanas kviečia pirkti paskutinę minutę

  • Teksto dydis:

Gruodžio 21-23 d. menų fabrikas „Loftas“ taps Kalėdų fabriku. Paskutinės minutės mugė, prasidedanti jau ateinantį savaitgalį – tai išsigelbėjimas ne tik užimtiems, kurie neturi laiko ieškoti dovanų po visą miestą, bet ir tiems, kurie linkę viską daryti paskutinę minutę. Ši mugė kviečia keisti požiūrį į dovanų pirkimą.

Pasirūpinta visais

Naujamiestyje menų fabrike „Loftas“ vyksiančioje mugėje dalyvaus virš 100 įvairių kūrėjų, dizainerių, stilistų bei menininkų. Ir visa tai – po vienu stogu, prieš pat Kalėdas.

Čia artimiausiems dovaną ras net išrankiausias pirkėjas. Originalūs lietuvių kūrėjų darbai, išskirtiniai ar net vienetiniai kūriniai, kvapai miesto stileivoms, dovanos dizaino ir estetikos puoselėtojams, melomanams, veganiški rinkiniai ekologijos sergėtojui ar lokalių gamintojų produkcija gurmanams.

„Tai mugė, kurioje rasite po gražią ar skanią dovaną kiekvienam – mamai, tėčiui, antrajai pusei, geriausiam draugui ar pačiam sau, – pasakoja organizatoriai. – Nors Kalėdos jau ant nosies, galite būti ramūs – čia rasite ne tik originalių ir prasmingų dovanų patiems artimiausiems, bet ir remsite vietinius kūrėjus ir gamintojus.“

Menas – naujoji banga originalioms dovanoms

Ar kada pagalvojote apie meną kaip dovaną? Menas — gardėsis akims, gyvenimo džiaugsmas, o galbūt ir investicija. Todėl šiais metais Paskutinės minutės mugė — išskirtinio ir nepakartojamo meno namai.

Čia įsikurs net aštuoni iliustratoriai ir menininkai. Galėsite dovanoti ir šiuolaikinių menininkų iliustracijas, printus ir net vienetinius piešinius. Čia rasite ir žinomų iliustratorių, ir jaunų menininkų darbų, tokių kaip: Eglė Žvirblytė, Ūla Šveikauskaitė, Kissi Ussuki, Jusine Shirin, Disciplina, Human Gallery ir Zemaityte.

Džiaugsminga pasiruošimo šventėms dvasia.

Menų fabriko komanda gruodžio 21-23 dienomis kviečia švęsti dovanojimo džiaugsmą. „Kalėdų pavogti dovanų karštinei mes neleisime. Ne, Kalėdomis šiemet džiaugsimės, – šypsosi viena iš organizatorių Živilė Diawara. – Čia ne tik vienoje vietoje rasime kuo nustebinti visus artimus žmones, bet ir susitiksime su draugais, klausysimės geros muzikos, skanausime skaniausių Vilniuje beigelių, gersime šokoladu gardintą kakavą, degustuosime veganišką skruzdėlyną, chalvą ar iš įvairių pasaulio kampelių atvežtą kavą bei aliejų.“

„Paskutinės minutės mugės“ komanda kviečia pasisemti geros energijo ir palinkėti vieni kitiems gerų švenčių, o tada su gera nuotaika, vinilu, šokolodu, kombucha ar chalvos pyragu po pažasčia važiuoti švęsti su pačiais artimiausiais.

Apsilankykite Kalėdų fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilnius: gruodžio 21-23 d. nuo 12 val. iki 20 val.

Daugiau informacijos – čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausias pasiūlymas bet kam

Geriausias pasiūlymas bet kam portretas
Jei norite gauti papildomų pajamų kiekvieną mėnesį ... Daugiau neieškokite! Tai yra puiki galimybė kiekvienam užsidirbti nuuo 22537 iki 29468 USD per mėnesį, kai jie laisvalaikiu dirba namų kompiuteryje ... Aš tai darau 2 mėnesius, o praėjusį mėnesį uždirbau savo pirmąjį atlyginimą! !!! Daugiau informacijos apie šią svetainę ... ..................>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių