Vingio parkas pasipuošė 3D piešiniu

  • Teksto dydis:

Šalia Vingio parko estrados esančioje riedutininkų aikštelėje vilniečiai ir miesto svečiai visą vasarą galės skrosti jūros bangas.

Šalia Vingio parko estrados esančioje riedutininkų aikštelėje vilniečiai ir miesto svečiai visą vasarą galės skrosti jūros bangas. Čia ant grindinio puikuojasi įspūdingas 3D piešinys. Bangas bus galima sutramdyti jas skrodžiant banglente, o visus drąsuolius pasitiks iš bangų išnirusi undinė, laukianti bučinio. Tai pirmasis 3D veiksmo piešinys Lietuvoje ant kurio galima nusifotografuoti ir gaiviųjų gėrimų gamintojos „Coca-Cola“ vasaros dovana Vilniui.

„3D piešinys yra vienas iš projektų, skirtų paminėti 100-ąjį „Coca-Cola“ kontūrinio buteliuko jubiliejų. Jis buvo išskirtinai kuriamas tik Baltijos šalyse. Toks piešinys jau puošia centrinį Talino rajoną ir netrukus bus įgyvendintas Rygoje“, – sako Ieva Matulaitienė, „Coca-Cola“ rinkodaros vadovė Baltijos šalyse.

Gaiviųjų gėrimų gamintoja šį jubiliejų pasitinka kampanija apie bučinius – kiekvieną kartą geriant „Coca-Cola“ ji tarsi pabučiuoja mus ir tai jau vyksta 100 metų! Todėl atidžiau pažvelgę, perskaitys užrašą ant undinės laikomo buteliuko: „Ar pabučiuosi mane?“.

Piešinį kūrė ne vieną tokį projektą įgyvendinęs Saulius Gudelevičius. Jis pastebi, kad 3D piešiniai dažniausiai būna skirti pavaizduoti kokį nors tam tikroje vietoje neįprasta reiškinį. Todėl idėja sukurti mini jūrą miesto centre pasirodė labai smagi. Piešinį jis kūrė savaitę, jam panaudoti skirti akriliniai emaliniai dažai, todėl piešinys gali išlikti nepakitęs ir kelis mėnesius.

Šalia piešinio yra pažymėta vieta, nuo kurios nuotraukoje 3D efektas atrodys tikroviškiausias. Vingio parke skrosti bangas bus galima iki rugpjūčio mėnesio pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teko

teko portretas
matyt daug tikroviškesnių 3D piešinių, čia gi paprastas piešinys netgi nelabai gražiai nupieštas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių