Triukšmas dėl itališkų puodų

Nuo pavasario "Maximos" lipdukus rinkę ir į itališkus puodus norėję išasikeisti pirkėjai vakar pasijuto apgauti.

Akcijos indų pritrūko

Kauno "Akropolyje" įsikūrusiame "Maximos" prekybos centre pirkėjai vakar veltui ieškojo itališkų "Chic" keptuvių, puodų, troškintuvų. Rugpjūčio 20-oji - paskutinė "Maximos" paskelbtos akcijos diena, kai buvo galima surinktus lipdukus iškeisti į įvairius indus. Tačiau jų pristigo dar antradienio popietę.

Nuo kovo 27 d. iki liepos 30 d. pirkėjai rinko lipdukus, kuriuos vėliau, kaip buvo skelbiama, turėjo iškeisti į "Chic" keptuves ir puodus. Susigundžiusiųjų prekybininkų akcija netrūko. Pirkėjams išdalyta daugiau nei 14 mln. lipdukų.

Puodo su rankena įprastinė kaina - 79,99 Lt, o surinkus 35 lipdukus tereikia mokėti 19,99 Lt. Troškintuvą, kainuojantį 99,99 Lt, taip pat buvo galima įsigyti pigiau - už 24,99 Lt. Tačiau šių ir kitų indų prekybos centruose pritrūko.

Pirkėjai jaučiasi apgauti

"Akcijos puodų nebeturime. Užsirašykite į eilę ir juos gausite rugpjūčio 29 dieną", - "Akropolyje" įsikūrusioje "Maximoje" aiškino pardavėja. Šių prekių nebegalintys įsigyti pirkėjai buvo siunčiami užsiregistruoti prie informaciją teikiančio langelio.

Jie nepatenkinti reiškė pretenzijas. "Norėjau iškeisti lipdukus į puodą su rankena. Man paaiškino, kad dabar galėsiu gauti tik troškintuvą arba didelę keptuvę. Kam reikia skelbti tokias akcijas, jei apgaudinėjami žmonės", - piktinosi moteris.

Kaunietė Laura Ignatavičiūtė taip pat skundėsi akcijos rengėjais. Ji vakar apsilankė penkiose parduotuvėse "Maxima", bet visur išgirdo tą patį atsakymą: norimų indų nėra.
"Lipdukų į indus keisti neskubėjau. Juos susirinkau iš draugų, norėjau įsigyti dvi mažas keptuves ir puodą su rankena. Maniau, kad viską spėsiu padaryti paskutinę akcijos dieną. Dabar siūlomi tik indai, kurių man nereikia", - akibrokštu stebėjosi jauna moteris.

Direktorė duomenų neturi

"Akropolyje" įsikūrusio "Maximos" prekybos centro direktorė Kristina Zavtrikovienė "Kauno dienai" vakar negalėjo pasakyti, kiek akcijai skirtų indų išdalyta.

Vieni žmonės juos pradėjo pirkti dar pavasarį, mokėdami visą kainą. Kiti kaupė lipdukus ir laukė paskutinių akcijos dienų. Pastariesiems ir teko nusivilti. Parduotuvės vadovė pastebėjo, kad paskutinėmis akcijos dienomis pirkėjų antplūdis buvo didžiausias.
Kilus pirkėjų nepasitenkinimui, prekybos tinklas nusprendė pratęsti lipdukų keitimo į indus akciją. "Maxima LT" atstovė ryšiams su visuomene Renata Saulytė pripažino, kad nebuvo pakankamai įvertintas akcijos mastas, todėl indų pritrūko.

Artimiausiomis dienomis "Maximos" parduotuvėse tikimasi sulaukti papildomos dviejų tipų indų partijos: 26 cm skersmens keptuvių bei 28 cm skersmens troškintuvų.

"Pirkėjai turėtų neišmesti lipdukų. Jau artimiausiu metu sukauptus lipdukus bus galima iškeisti į norimas akcijos prekes visose "Maximos" parduotuvėse", - žadėjo R.Saulytė.
Iki kurios dienos akcija bus pratęsta, kol kas neskelbiama. Pirkėjus žadama papildomai informuoti apie pratęstus akcijos terminus ir prekių už sukauptus akcijos lipdukus atsiėmimo galimybes.


Bendrovės "Maxima Lt" Rinkodaros ir pardavimų departamento direktorius Saulius Jonaitis

Dėl didelio pirkėjų srauto paskutinėmis akcijos dienomis puodų kai kuriose parduotuvėse pritrūko. Atsiprašome pirkėjų dėl kilusių nepatogumų. Akcija bus pratęsta. Dabar tariamės su šių prekių tiekėjais, kada papildoma indų partija pasieks parduotuves. Prašome pirkėjų lipdukų neišmesti. Artimiausiomis dienomis bus galima iškeisti lipdukus į dvi akcijos prekes - 26 cm keptuvę bei 28 cm troškintuvą su aromatine danga. Vėliau asortimentas bus dar papildytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saksa

saksa portretas
patys kalti laukia paskutines dienos, o po to verkia, kad kazko negauna:) pasemiau viska ka norejau dar gerokai pries akcijos pabaiga:) lipdukus baige dalinti pries 3 savaites tai ir reikejo eiti tada i parduotuves:)

123

123 portretas
sudas tos keptuves , brokuotos

witch63

witch63 portretas
Vistit akcija suorganizuota blogai.
VISI KOMENTARAI 19

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių