Ugniagesiai gelbėtojai tris paras nesėkmingai ieškojo Neryje galimai paskendusio vyro

Ugniagesiai gelbėtojai visą savaitgalį ir pirmadienį Neryje nesėkmingai ieškojo galbūt paskendusio žmogaus. Kasdien būdavo išžvalgoma daugybė kilometrų, tačiau kūno aptikti taip ir nepavyko.

Praeitą penktadienį, 18.40 val. buvo gautas pranešimas, kad sostinės centre, Neries upėje, ties Olimpiečių gatve, prie Karaliaus Mindaugo tilto, vandenyje, pastebėtas vyras su drabužiais, jis galimai skęsta.

Atvykus tarnyboms, vandens paviršiuje žmogaus jau nesimatė.

Kartu su policijos komisariato pareigūnais buvo vykdoma paviršinė krantinės iš abiejų upės pusių ir vandens paviršiaus apžvalga nuo Karaliaus Mindaugo tilto iki Liubarto tilto.

Žmogus nerastas, o ant kranto rasta striukė ir vienas batas.

Kaip skelbia Priešgaisrinės apaugos ir gelbėjimo departamentas, šeštadienį vandens motociklu išžvalgyta upės atkarpa nuo Karaliaus Mindaugo tilto iki Trakų rajone, Lentvario seniūnijoje esančio Valų kaimo. Kateriu išžvalgyta upės atkarpa nuo Mindaugo tilto iki Vingio parko pėsčiųjų tilto.

Sekmadienį paieška buvo tęsiama toliau – vandens motociklu išžvalgyta upės atkarpa nuo Šilo tilto iki Trakų rajone, Lentvario seniūnijoje esančio Vosyliukų kaimo.

Kateriu su sonaru išžvalgyta upės atkarpa nuo „Litexpo“ parodų rūmų iki Lentvario seniūnijos, Vosyliukų kaimo. Skenduolis nerastas.

Pirmadienį buvo toliau tęsiama vyro paieška Neries upėje.

Vandens motociklu ir valtimi su sonaru išžvalgyta upės atkarpa nuo Mindaugo tilto iki Vingio parko pėsčiųjų tilto.

Skenduolis nerastas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė Eltai prieš vidurdienį antradienį sakė, kad toliau vykdyti paiešką iš policijos nurodymų negauta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių