Ispanų matadoras po siaubingų sužalojimų išgyveno

Ispanų matadoras Juanas Jose Padilla (Chuanas Chosė Padilja) atsigauna po penkias valandas trukusios operacijos dėl siaubingų veido sužalojimų, kuriuos padarė bulius, šeštadienį paskelbė ligoninė.

Bulius toreadorą subadė šalies šiaurės rytuose esančiame Saragosos mieste. Televizijos reportažuose buvo užfiksuota ta akimirka, kai kairysis buliaus ragas įsmigo į J.J.Padillos apatinį žandikaulį ir išlindo prie išsprogusio akies obuolio. Žiūrovai tuo metu klykė iš siaubo.

Buliui prispaudus 39 metų J.J.Padillą prie žemės ir jį subadžius, jam buvo sužalota akis, kaulai, raumenys ir oda, sakoma ligoninės pranešime.

Televizijos reportaže taip pat buvo matyti, kaip padėjėjams nuviliojus bulių matadoras pakyla, o jo veidu plūsta kraujas.

„Nematau, nieko nematau“, - šaukė jis, nešamas į Saragosos arenos „Misericordia“ medicinos punktą. Vėliau jis buvo nuvežtas į Miguelio Serveto (Migelio Serveto) ligoninę operuoti.

Jį sužalojęs bulius Marquesas (Markesas) sveria 508 kg ir buvo antrasis gyvulys, su kuriuo J.J.Padilla susirėmė antrąją kasmet rengiamo Saragosos Kolonos Švč.Mergelės (Virgen del Pilar) festivalio dieną.

Chirurgai matadoro veido kaulų ir akiduobės struktūrą atkūrė panaudodami titano plokšteles ir tinklelius, sakoma detaliame gydytojų pareiškime.

Ligoninės atstovas sakė, kad chirurgai bandė atkurti ir kairiosios akies nervą.

J.J.Padillai pasisekė, kad ragas neperskrodė smegenų, sakė vienas jo padėjėjų Vicente Yesterasas (Visentė Jesterasas).


Šiame straipsnyje: bulius

NAUJAUSI KOMENTARAI

toreodoras

toreodoras portretas
galejo dvesti, ismata.

mindaugas

mindaugas portretas
Taip tokiem ir reikia, bent gali pasijusti buliaus kailyje.

561

561 portretas
patys kalti,negi bulius kaltas!reiketu uzdraust sita nesamone zaloja gyvunus.vargsai padarai per nevisprocius sitiek prisikencia:(
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių