Maskvos kanibalui pateikti kaltinimai nužudymu

Maskviečiui Nikolajui Šadrinui, įtariamam žmogėdryste, pateiktas kaltinimas nužudymas, trečiadienį naujienų agentūrai "Interfax" pranešė šaltinis teisėsaugos institucijose.

Jis priminė, kad gegužės pradžioje iš Maskvos upės buvo ištrauktos nežinomo vyro kūno dalys. Vėliau nustatyta, kad tai - 47 metų benamis.  

Gegužės 16 dieną pagal įtarimą šio nusikaltimo padarymu savo bute Maskvoje buvo sulaikytas 40 metų N.Šadrinas. Antradienį jam pateiktas kaltinimas nužudymu ir paskirta kardomoji priemonė - areštas.  

Per tyrimą buvo nustatyta, kad kaltinamasis laikotarpiu nuo gegužės 1 iki 2 dienos savo bute gėrė svaigiuosius gėrimus su nukentėjusiuoju, po to kelis kartus smogė jam metaliniu vamzdžiu į galvą. Kai šis mirė, sukapojo jo kūną, sudėjo į paketus ir kuprinę ir išmėtė nužudytojo kūno dalis įvairiose vietose.

"Per sulaikymą N.Šadrino bute šaldytuve buvo rastos nužudytojo kepenys, taip pat buvo nustatyta, kad iš dalies kepenų kaltinamasis pasigamino patiekalą  ir valgė", - sakė "Interfax" pašnekovas.

Informaciją apie oficialaus kaltinimo pateikimą N.Šadrinui agentūrai "Interfax" patvirtino jo advokatas Sergejus Poliakovas. Jis patikslino, kad kaltinimas įtariamam kanibalui pateiktas tik dėl vieno epizodo.

N.Šadrinas neneigia savo kaltės dėl kanibalizmo, bet teigia, kad nekaltas dėl nužudymo. Jis taip pat primygtinai tvirtina esąs nesusijęs su jokiomis kitomis žmogžudystėmis ir kanibalizmo atvejais.


Šiame straipsnyje: kanibalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

18v

18v portretas
tai ydomu kodel tyli musu elitas? kur slusnys, ziobiena, kur paulaucke is patvorio, kur sakalelis, kur krujuote su liufvinsku, nei patrauckius nei jasaitis nieko napasako, kodel tyli letuvas "neisauses rytas" kur laurinskunsas , veilotka, vynakekse,lovatiese? kodel negina saviskio?

YTY

YTY portretas
NA PAS MUS VARCACAKAS SU KRONDJATJAVU GREIT ISTIRT, KAD NEKALTAS ANAS TAS KANIBALA,..IR PANAVAZIA KANIBAILAI AZDARYT BYLA...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių