Vyras įtariamas planavęs pagrobti ir suvalgyti 100 moterų

Vienas Niujorko pareigūnas pirmadienį padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl dalyvavimo sąmoksle, kurio tikslas buvo pagrobti ir nužudyti iki 100 moterų bei valgyti jų kūnų dalis.

Manhatano federalinio teismo teisėjo paprašytas atsakyti į kaltinimus dėl pagrobimo ir neteisėtos prieigos prie riboto naudojimo duomenų bazės, policininkas Gilberto Valle'as pareiškė: „Nekaltas.“

28 metų G.Valle'as kaltinamas kartu su neįvardytu bendrininku planavęs apsvaiginti moteris chloroformu, parsivežti aukas į jo namus, kur pareigūnas esą ketino jas kepti orkaitėje, ant atviros ugnies arba spirginti narve.

Kaip pranešama, policininkas, susirašinėdamas su bendrininku elektroniniais laiškais, aptarinėjo savo plano detales, taip pat naudojosi policijos duomenų baze, rinkdamas informaciją apie savo būsimas aukas.

Patikrinus jo kompiuterį buvo nustatyta, kad G.Valle'as buvo surinkęs duomenų apie mažiausiai 100 moterų. Šią informaciją sudarė vardas, nuotrauka, o apie kai kurias turėta išsamesnių asmeninių duomenų, tokių kaip adresai ir aprašymai.

Tačiau nei viena moteris nenukentėjo, o G.Valle'o advokatės teigė, jog šis planas tebuvo virtualiojoje erdvėje paskleista fantazija.

Tamsiai mėlyną kalėjimo uniformą vilkintis G.Valle'as teisme kalbėjo aiškiai, tačiau nedemonstravo jokių emocijų
Antradienį jo advokatė Julia Gatto  ketina prašyti paleisti jos klientą už užstatą. Tačiau teisėjas Paulas Gardephe'as pažymėjo, jog šį prašymą jau atmetė kiti du teisėjai, ir pareiškė, kad advokatei „teks išravėti ilgą lysvę“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o ka daryt

o ka daryt portretas
jei maistas brangus, ir zmogus nori mesytes?

cia tai geras

cia tai geras portretas
drasus ,ir nebijojo trichenelioze susirgt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių