Futbolo rinktinės strategai pasitikės jaunimu

Lietuvos futbolo rinktinės strategas Raimondas Žutautas per rungtynes su Ukrainos ekipa žada starto sudėtyje išleisti ne vieną jauną žaidėją.

Ukrainiečių ir lietuvių draugiškos rungtynės vyks šiandien Charkove, „Metalist“ stadione. R.Žutautas po treniruotės buvo patenkintas aikštės veja ir patikino, kad komanda susitvarkys su žiūrovų spaudimu.

„Nors anksčiau girdėjome kalbų, kad veja prastoka, priekaištų dėl jos neturime. Manau, kad rytoj stadionas bus beveik pilnas, tačiau tai papildomos įtampos tikrai nekelia. Galbūt per pirmąsias sekundes, kai išeini į aikštę, matai žiūrovus. Kai tik koja paliečia kamuolį, niekas daugiau nerūpi, tik žaidimas“, - svarstė rinktinei vadovaujantis buvęs futbolininkas.

R.Žutauto teigimu, dėl starto sudėties jis beveik apsisprendė po paskutinės treniruotės, tačiau kai kurios pozicijos mačo išvakarėse dar buvo aptarinėjamos trenerių štabe.

„Dar nenorime atskleisti visų kortų, tačiau galiu pasakyti, kad starto vienuolikėje bus jaunų žaidėjų“, - kalbėjo treneris.

Vėliau prie komandos prisijungęs ispanų „Sevilla“ klubo gynėjas Marius Stankevičius nesiskundė nuovargiu.

„Visada malonu atvykti į rinktinę.  Po treniruotės jaučiamės puikiai ir tikiuosi, jog šį vakarą pademonstruosime gerą futbolą“, - kalbėjo vienas Lietuvos komandos lyderių.

Antradienio ryto duomenimis, į 42 tūkstančius žiūrovų talpinančiame „Metalist stadione buvo parduota daugiau nei 35 tūkstančiai bilietų. Mačą nuo 19 val. tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.


Šiame straipsnyje: futbolasŽutautasStankevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių